NOUTĂȚI

 • 2020-09-15

  Şcoală, bine te-am găsit!Eşti cam tristă, ce-ai păţit?Ţi-a fost dor de-ai tăi copii?De acum...

 • 2020-09-14

  Vă dorim tuturor un an şcolar plin de reuşite şi împliniri!Prima zi de şcoală este un moment ...

 • 2020-09-14

  Pe ultima sută de metriFrumoasa revedere cu preșcolarii și școlarii noștri se apropie. În cur...

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

NOUTĂȚI

 • 2020-09-15

  Şcoală, bine te-am găsit!
  Eşti cam tristă, ce-ai păţit?
  Ţi-a fost dor de-ai tăi copii?
  De acum poţi iar zâmbi.

  Căci s-a terminat vacanţa
  Şi ne-ntoarcem cu speranţa
  Zilelor cu soare pline,
  Totul o să fie bine!

 • 2020-09-14

  Vă dorim tuturor un an şcolar plin de reuşite şi împliniri!

  Prima zi de şcoală este un moment de mare bucurie şi de emoții pentru noi toți, este ziua revederii, a reîntâlnirii, este ziua în care începe o nouă aventură, un drum spre cunoaștere pe care elevii şi preşcolarii noştri îl vor parcurge împreună cu dascălii lor. Cu meticulozitate și multă răbdare, cadrele didactice le-au pregătit copiilor mesaje personalizate, surprize şi i-au aşteptat cu clasele colorate și primitoare.

  Sănătatea copiilor și a colectivului nostru este primordială în acest moment, tocmai de aceea am luat toate măsurile de igienă, protecție și siguranță. Va fi un an școlar diferit, un an în care trebuie să fim uniți, puternici și responsabili, un an în care vom ţine piept tuturor provocărilor care vor apărea pe parcurs, un an în care vom crește și vom fi curajoși.

  Dragi părinţi, fiind o perioadă dificilă, cu toţii avem mii de gânduri şi sute de întrebări, însă, ne-am adaptat sistemul contextului actual. Vă promitem că vom asigura preşcolarilor şi şcolarilor noştri un mediu sigur şi vom respecta cu stricteţe toate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu Covid-19. Conştientizăm atât importanţa educaţiei, cât şi a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, şi de aceea, vom depune toate eforturile necesare pentru ca orele şi activităţile zilnice să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

  Dragi elevi, vă rugăm, să aveţi încredere în puterile voastre, noi suntem aici pentru a vă îndruma şi, vă promitem că vom parcurge ȋmpreună toate etapele pentru crearea unui mediu prietenos, asigurarea unei educații de calitate şi pentru dezvoltarea calităţilor şi aptitudinilor voastre. • 2020-09-14

  Pe ultima sută de metri

  Frumoasa revedere cu preșcolarii și școlarii noștri se apropie. În curând, vor păși cu toții într-o nouă etapă a vieții lor, iar un nou an școlar tumultos va începe.

  Va fi un an diferit, un an în care vom învăța multe lucruri, vom ține piept provocărilor și ne vom sprijini reciproc. Vom fi emoționați, dar încrezători, visători, dar puternici, activi, dar responsabili!

  Vă așteptăm cu drag și nerăbdare, în siguranță!

 • 2020-09-08

  Puşculiţa broscuţă

  Chiar dacă noi suntem mici,
  Ne place să fim harnici.
  Lucrăm cu mare bucurie
  În fiecare zi facem istorie.

  Acum suntem fericiți,
  Să strângem bani, pregătiți.
  Pușculițe am realizat,
  Împreună ne-am distrat.

  Sticlele au devenit
  O amintire de neprețuit.
  Colorate, aranjate,
  Broscuțele sunt fascinante.

  O să strângem ban cu ban
  Și o să îi păstrăm an de an.
  Când pușculița va fi plină,
  Vom călători în lume.

  https://youtu.be/Sr4X6fsDZ5c

  #KingGeorgeInternationalSchool #ScoalaInternationalaKingGeorge #pusculita #broscuta #handmade #economisim #crestemfrumos


 • 2020-09-08

  SpongeBob SquarePants

  Grupa Minionilor l-a primit în vizită pe SpongeBob SquarePants, celebrul burete de mare, copilăros, excentric şi foarte vesel. Îndrumaţi de creativa educatoare, Anca Ungureanu, copiii au lucrat cu îndemânare, creându-şi preferatul personaj.

  Are you ready, kids?
  Aye, aye Captain!

  Who lives in a pineapple under the sea?
  SpongeBob SquarePants!
  Absorbent and yellow and porous is he
  SpongeBob SquarePants!
  If nautical nonsense be something you wish
  SpongeBob SquarePants!
  Then drop on the deck and flop like a fish!
  SpongeBob SquarePants!
  Ready?!

  SpongeBob SquarePants – https://youtu.be/ZL6RrH2R9TQ

  #KingGeorgeInternationalSchool #ScoalaInternationalaKingGeorge #SpongeBobSquarePants #SpongeBob #underthesea


 • 2020-09-02

  HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! 👨‍🏫🧑🏻‍🏫👩‍🏫

  ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ KING GEORGE ANGAJEAZĂ:

  - PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR (ÎNVĂŢĂTOR) 👫

  Dacă ești empatic, profesionist, energic, responsabil, organizat, creativ, curajos, sociabil, ingenios, serios, ai răbdare, simțul umorului, îți place să lucrezi cu elevii, într-un cuvânt, să fii “SUPEREROU”,🦸🏻‍♀️🦸🏻

  AȘTEPTĂM CV-UL TĂU PE ADRESA DE E-MAIL: scoala@king-george.ro 📧

  Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George! 🏫🎓🍀


 • 2020-09-02

  Premiile KOALA au ajuns și la Școala Internațională King George București.

  ANNA LARISA GUCIANU, câștigătoare loc 2 / Pre-A1:

  "Am participat la Koala pentru ca știu destul de bine limba engleza. Mi-a plăcut când am primit premiul, m-am simțit foarte bine și recompensa primită ma motivează sa continui sa studiez acesta limba. Îmi doresc ca anul viitor sa obțin un loc fruntaș!"

  Dna. Prof. ANDREEA MESESCU:

  "KOALA este o competiție foarte bine organizată din toate punctele de vedere, participi cu mare drag, subiectele accesibile nivelului de vârstă, organizatorii foarte prompți și mereu la dispoziția elevilor și profesorilor. Vă mulțumesc pentru premiul acordat."

  Din laboratorul KOALA adresăm mulțumiri:

  sponsorilor: Hama Romania, Educational Centre Romania;
  elevilor, părinților și profesorilor, coordonați de Dna. Prof. Cristina Puchea.
 • 2020-09-02

  BACK TO SCHOOL

  Astăzi, a sosit momentul mult așteptat de noi toți, întoarcerea elevilor la școală. Emoționați, dar nerăbdători și entuziasmați că se cunosc sau reîntâlnesc, copiii au pășit încrezători în sălile de clasă.

  Cadrele didactice i-au așteptat pe școlarii și preșcolarii noștri cu bucurie și cu clase colorate și primitoare, unde urmează să își desfășoare activitatea.

  Sănătatea copiilor și a colectivului nostru este primordială în acest moment, tocmai de aceea am luat toate măsurile de igienă, protecție și siguranță.

  Va fi un an școlar unic, un an în care trebuie să fim uniți, puternici și responsabili, un an în care vom coopera eficient, un an în care vom trăi experiențe de neuitat, vom crește, vom lupta și vom fi curajoși.

  În instituția noastră, până în data de 14 septembrie, când va începe un nou an, are loc acomodarea elevilor și readaptarea lor la mediul școlar, prin continuarea activităților din perioada școlii de vară.

  #KingGeorgeInternationalSchool #ScoalaInternationalaKingGeorge #Backtoschool #elevi #emotie #siguranta
 • 2020-08-28

  Bucuria copilăriei

  În culori și veselie,
  La grădinița King George Uverturii
  Găsim multă energie.
  Micuții sunt fericiți,
  La jocuri toți pricepuți.

  Colorează și pictează,
  Cu făină se distrează.
  Fișele le realizează,
  Mereu se mobilizează,
  Lucruri frumoase creează.

  Se joacă și concurează,
  Învingătorii dansează.
  Bucuria-i un trofeu,
  Pe care-l obțin mereu.

  Bowling colorat – https://youtu.be/n5AZfexK_RE

  Bowling la King George Uverturii – https://youtu.be/5UTz9f-fxsk

  Bucuria victoriei – https://youtu.be/gLXoAs7GliM

  Distractie la bowling – https://youtu.be/_VUr6gyKr78

  Energie si veselie – https://youtu.be/IyOQtPzHjTU

  Intrecerea kinggeorgienilor – https://youtu.be/kWR307lqUBA

  Mingea victorioasa – https://youtu.be/Ojap9W8vM4c

  Popice si bile – https://youtu.be/J7ZZ_kvWgHA • 2020-08-26

  Învățând despre SINE

  Trei zile pline de energie, interacţiune socială și experienţe noi pentru elevii noștri, care au participat la TABĂRA DE DEZVOLTARE PERSONALĂ, organizată în cadrul instituției.

  Pentru noi este foarte important să ajutam copiii să-și dezvolte calități precum încrederea în sine, comunicarea, curiozitatea, creativitatea, conștiinciozitatea, perseverența și capacitatea de adaptare. Un copil fericit este un copil cu o stimă de sine crescută, curios, creativ, ce va deveni un adult flexibil în gândire, puternic în confruntarea cu provocările vieții, perseverent în atingerea obiectivelor.

  În cadrul acestei tabere, psihologul i-a îndrumat pe elevi, i-a ascultat, a abordat un mod interactiv și a folosit tehnici precum desenul, metafora terapeutică, jocul de rol, jocuri psihologice, povești terapeutice.

 • 2020-08-26

  Mica sirenă şi Piratul neînfricat

  Preşcolarii noştri au pornit într-o frumoasă aventură în largul mării, plină de culoare și veselie. În cadrul atelierului de creaţie “Arta lemnului”, ei și-au dezvoltat îndemânarea, imaginația și aptitudinile artistice.

  Copiii au dat viață unor linguri de lemn, pe care le-au decorat, transformându-le în personaje faimoase precum sirene și pirați. Micuții au străbătut o lume de poveste, iar la finalul atelierului s-au bucurat de noul prieten creat de propriile lor mânuțe.


 • 2020-08-24

  Ce pot face două mâini dibace?

  Săptămâna artistică de la Școala Internațională King George a fost un bun prilej pentru elevii noștri de a-și descoperi și dezvolta latura creativă. Culorile și acuarelele i-au însoțit pe micuții Picasso în frumoasa călătorie spre propriile opere de artă.

  Cadrele didactice i-au inițiat pe copii în lumea artei, i-au surprins cu povești despre pictori renumiți, le-au împărtășit idei de pictură pe piatră și au ascultat împreună ghicitori artistice.

 • 2020-08-24

  Șoseta veselă

  Ingeniozitatea și creativitatea artiștilor nu are limite. Micuții kinggeorgieni de la sediul Păcii au asistat la un spectacol interactiv și au creat cele mai haioase marionete din șosete.

  Îndemânatici și atenți, copiii au lucrat cu energie, iar șosetele colorate au fost transformate în parteneri de joacă. Cei mici iubesc activitățile creative, de fiecare dată se implică și realizează lucrări inedite. • 2020-08-24

  ÎMPREUNĂ pentru Alexandra Matache

  Dragă comunitate King George,

  Mai jos vă așteaptă o poveste emoționantă, pe care noi am parcurs-o cu inima strânsă, cu mii de gânduri, dar și cu încredere că vom reuși să oferim o mână de ajutor.

  Un om tare drag nouă, o educatoare minunată, iubită de copii și apreciată de noi, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru că doar ÎMPREUNĂ putem face minuni.

  Orice gest (distribuire postare) și orice sumă de bani o vor aduce pe Alexandra mai aproape de vindecare și îi vor reda speranța.

  “Povestea a început în urmă cu 3 ani când am rămas însărcinată și am început să am dureri de picior. Doctorii au dat vina pe greutatea din timpul sarcinii, hormoni, lipsa de calciu etc. După naștere, durerile au persistat și, în urma unor controale la neurolog și al unui examen RMN, diagnosticul a fost de hernie de disc. Astfel că au urmat zeci de ședințe de fizioterapie, kinetoterapie etc. Toate acestea nu au făcut decât să agraveze diagnosticul pe care aveam să îl aflăm mult mai târziu.

  În iulie 2020, în urma unei căzături am ajuns la spital de urgență și am descoperit că de fapt aveam o tumoră de 11 cm în zona bazinului care a cauzat măcinarea treptată a oaselor. După o internare la Spitalul Universitar din București și multiple investigații, scintigrafie, computer tomograf, angiotomografie si biopsie, diagnosticul final a fost de osteoclastom (tumoră cu celule gigant) în zona acetabulară dreapta (bazin).

  Tumora este benignă cu risc de malignizare, motiv pentru care trebuie scoasă cât mai repede. Protezarea bazinului este o operație pe care cei de la Spitalul Universitar au refuzat sa o facă și ne-au trimis în străinătate. Dar am descoperit un doctor minunat la spitalul Sfântul Constantin din Brașov, care poate efectua operația al cărei cost începe de la 18.000 euro. Am nevoie de ajutorul vostru ca să pot trece cu bine prin tot procesul.

  Donațiile se pot face direct către contul meu:

  Cont în lei deschis la ING bank
  Beneficiar: Matache Alexandra Mihaela
  IBAN : RO74INGB0000999907515333

  Cont Revolut:
  IBAN: GB02 REVO 0099 7048 7315 79
  BIC: REVOGB21
  Beneficiar: Florin Nicusor Matache”

  https://www.facebook.com/AlexandraMihaelaMatache/
 • 2020-08-12

  Bucle aurii

  Veselie, energie şi distracţie în curtea Şcolii Internaţionale King George. Cei mai mici kinggeorgieni au participat la piesa de teatru “Bucle aurii”, o reprezentaţie frumoasă, care i-a amuzat copios, dar le-a adus şi învăţăminte.

  Copiii au pornit împreună într-o aventură în lumea poveştilor şi s-au bucurat de un spectacol interactiv, cu o muzică antrenantă. Construcţia poveştii şi intervenţiile creativelor personaje le-au dat posibilitatea celor mici să descopere singuri mesajul educativ al piesei de teatru.
 • 2020-08-10

  Şcoala Internaţională King George – şcoala care antrenează excelenţa

  Ţara noastră se dezvoltă prin oameni talentaţi, care muncesc şi ne reprezintă cu mândrie şi succes în întreaga lume, prin oameni valoroşi cu idei măreţe, care iniţiază proiecte remarcabile, prin oameni întreprinzători, care oferă experienţe pozitive şi pun bazele unor fundaţii solide. Competiţiile şcolare evidenţiază preocuparea, efortul, consecvența și pasiunea cu care, alături de profesori și părinți, elevii se pregătesc pentru a se înalța la un nivel academic de excepție care să le pună în valoare abilitățile dobândite.

  Pentru al doilea an consecutiv, Şcoala Internaţională King George, o instituţie care antrenează învingătorii, aşază România pe harta celor mai bine pregătiţi elevi din lume. Anul acesta, trei dintre elevii noştri ne vor reprezenta în marea finală a Olimpiadei Internaţionale de Limba Engleză Hippo.

  Rezultatele obţinute la fiecare competiție înseamnă multe ore de studiu şi pasiune, înseamnă implicare şi răbdare, într-o şcoală care îşi conduce elevii către un parcurs excepţional. Spiritul competitiv este una dintre valorile care ne orientează activitatea, ne mândrim să avem printre noi copii cu rezultate deosebite, copii capabili de performanță, ale căror merite sunt recunoscute pe plan naţional şi internațional.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #rezultateremarcabile #OlimpiadaInternationalaLimbaEnglezaHippo #Hippo #OlimpiadaHippo #performanta #excelenta #mareafinalaHippo • 2020-08-08

  Ne răcorim cu limonadă

  Doza de vitamine şi energie de astăzi a fost o delicioasă limonadă preparată de elevii claselor pregătitoare B şi D. Dinamica învățătoare Lavinia Ștefan a găsit soluția perfectă pentru a îi răcori pe cei mai mici elevi ai noștri într-o zi așa toridă.

  Încântați și nerăbdători, copiii au fost echipați corespunzător și au ocupat blatul din bucătărie, unde au fost pregătite ingredientele. Micuții au savurat limonada și și-au încărcat bateriile cu această băutură bogată în vitamine, care este răcoritoare și hidratează.
 • 2020-08-06

  Copilărie colorată

  Maimuţica veselă, dinozaurul zburător, şoricelul năzdrăvan sau haiosul ursuleţ koala sunt animalele cu care au interacţionat zilele acestea preşcolarii noştri de la Grădiniţa King George Uverturii. Fie că le-au pictat, le-au desenat cu creta sau le-au creat în cadrul activităţilor interactive, imaginaţia copiilor a prins contur, iar animalele s-au transformat în parteneri de joacă.

  O bucurie mare le-a adus copiilor şi jocul şotron, cel care ne-a făcut tuturor copilăria mai frumoasă şi mai distractivă. Un joc cu provocări şi mişcări complexe, prin care copiii au învăţat să se coordoneze, să se concentreze şi să îşi ţină echilibrul. • 2020-08-04

  Învăţământul Gimnazial la Şcoala Internaţională King George

  Noua etapă din viaţa ta o reprezintă învăţământul gimnazial?

  În cadrul Şcolii Internaţionale King George promovăm modelul care îl plasează pe elev în rolul central, profesorul concentrându-şi atenţia atât asupra elevilor, cât şi asupra procesului de învăţare. Școala noastră este locul prieteniei, iubirii și libertății, locul unde ne propunem să creăm un profil al absolventului modern de gimnaziu, care sa reflecte personalităţi şi caractere puternice, fundamentate pe principiile educaţiei oferite de provocările secolului XXI.

  „Noi suntem aici să vă îndrumăm, să vă arătăm că vă aşteaptă o lume minunată, plină de provocări, de curiozităţi, dar şi de întrebări şi răspunsuri. La început, da, cu siguranţă veţi avea emoţii pentru că este totul nou. Însă, pe parcurs, vă veţi acomoda, vă veţi bucura, veţi descoperi împreună lucruri noi şi interesante. Aici, la Şcoala Internaţională King George, vă aşteptăm cu braţele deschise şi promitem să le fim copiilor, profesori, prieteni, o a doua familie, sprijinul de care ei vor avea nevoie.” Andreea Mesescu – Profesor Diriginte, Clasa a VI-a

  Urmărim, pe parcursul anilor de gimnaziu, să dezvoltăm o comunicare profundă între elev şi profesor, pentru a beneficia de o educaţie bazată mai mult pe descoperire şi cercetare, elevul fiind atras cu pasiune şi deschidere de informaţiile primite.

  https://youtu.be/qOmQ8zU6YIg

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #gimnaziu #invatamantgimnazial #inscrierigimnaziu #Teacher #AndreeaMesescu #schimbare #profesordiriginte #elevi #materiinoi


 • 2020-08-04

  Săptămâna galbenă

  Grupa Mică, Iepurașii
  Cu Pisoii și Fluturașii
  Au lucrat o săptămână
  Cu culoarea galbenă.

  Au pregătit cu răbdare,
  Din carton, creații rare.
  Rățuște, iepurași și albinuțe,
  Toate realizate de mânuțe.

  Floarea soarelui apare
  Galbenă ca un mic soare.
  Copiii sunt zâmbitori,
  Conștiincioși și muncitori.

  Împreună au lucrat,
  Educatoarele i-au ajutat.
  Orice temă ar avea,
  La King George Păcii domnește creativitatea.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #gradinitaPacii #gradinitaKingGeorge #bucurie #galben #culori #culoareagalben
 • 2020-07-31

  Marea bălăceală

  Preşcolarii noştri s-au distrat copios şi s-au răcorit după o bătălie pe cinste… cu apă. Ingeniozitatea educatoarelor noastre a dat roade în ultimele zile toride, când acestea i-au înarmat pe copii cu pistoale şi baloane cu apă.

  Spre bucuria copiilor, curtea grădiniţei s-a transformat pentru câteva minute în malul mării. Entuziasmaţi şi energici, micuţii şi-au luat ţintele în vizor – educatoarele şi colegii, cu toţii capitulând sub jeturile de apă.

 • 2020-07-30

  Legume şi culoare în farfurie

  Legumele reprezintă o adevărată sursă de sănătate, consumul acestora însemnând un echilibru în dietă și oferind aportul zilnic de vitamine și nutrienți necesari creșterii sănătoase a copiilor. În alimentaţia lor, aportul de legume este important, fiind principala sursă de carbohidraţi, dar şi de minerale şi vitamine.

  Totodată, rolul principal pe care îl deţin legumele în meniul copiilor este să ofere vitamina A, C, K, precum şi acid folic şi potasiu. O alimentaţie bogată în legume înseamnă îmbunătăţirea sistemului imunitar, buna funcţionare a sistemului digestiv şi chiar performanţa şcolară îmbunătăţită.

 • 2020-07-29

  Sport, energie și distracție

  Terenul nostru de sport a fost luat cu asalt de elevii care au participat la atelierul “ACCES”, în cadrul căruia s-au desfăşurat activităţi psiho-motrice specifice iniţierii şi evaluării în diferite ramuri sportive. Participanţii s-au distrat prin experimente și jocuri de mișcare, descoperind spiritul ludic al activităţii sportive.

  Cu o energie debordantă, copiii au alergat, s-au organizat în grupuri, au propus soluții și au înțeles cât de important este să practici sportul care ți se potrivește. “Alegerea unui sport ţine de foarte mulți factori atât fizici, cât şi psihologici”, a explicat Ilenuţa Tudor, psihologul care a susținut atelierul, un om cu multă răbdare și talent.
 • 2020-07-27

  Zâna Florilor

  Cu entuziasm şi voie bună, micuţii kinggeorgieni au primit vizita Zânei Florilor, iar împreună au pornit într-o călatorie prin lumea fermecată a pădurii. Copiii s-au bucurat de un spectacol inedit, au dansat, s-au distrat şi au avut parte de o reprezentaţie dominată de culoare şi energie.

  Piesa de teatru “Zâna Florilor, susţinută de faimoasa trupă HODORONK TRONK’S WORLD a fost transpusă într-un cadru feeric în curtea şcolii noastre. Preşcolarii noştri s-au transformat în petale de flori şi au zburat veseli prin văzduh.

  Suntem petale de flori - Trupa HODORONK TRONK’S WORLD – https://youtu.be/9yk8JeGnN5o

  Piesa de Teatru Zana Florilor - Gradinita King George – https://youtu.be/3zwWcQKmjGU

  Tu ce floare esti - Trupa HODORONK TRONK’S WORLD – https://youtu.be/Whk49Br2qhA

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #teatruingradinita #trupaHodoronktronk’sworld #ZanaFlorilor #Scoaladevara #spectacol #ZanaPrimaverii ##calatorie #culoare #entuziasm


 • 2020-07-24

  Călătorie în jurul lumii

  Fiecare ţară are frumuseţea ei, cu locuri unice, peisaje memorabile, tradiţii, obiceiuri şi delicii culinare. Zilele acestea, elevii noştri au străbătut întreaga lume, au descoperit culturi şi au împărtăşit impresii din ţările în care au călătorit.

  Luni a fost o zi dedicată României, iar elevii au pregătit o serie de simboluri naţionale, au realizat hărţi, cărţi cu informaţii şi atracţii turistice. Au urmat tururi impresionante în Franta – ţara iubirii, India – ţara mirodeniilor, Egiptul antic – enigmele faraonilor.

  Astăzi, au avut parte de o vizită în frumoasa Italie, au învăţat să numere în limba italiană, au vorbit despre mâncarea specifică şi au realizat îndrăgitele măști venețiene.

  Calatorie in jurul lumii – https://youtu.be/XeuCiAZhGkk

  Italia, o istorie fara sfarsit – https://youtu.be/w4_-abIh2yI

  Travel aroud the world – https://youtu.be/SZm4mkayvyU

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #travelaroudtheworld #calatorieinjurullumii #istorie #traditii #mastivenetiene #peisajememorabile • 2020-07-24

  O lume minunată

  ...în care vom găsi cei mai devotați prieteni ai copiilor, animalele. Tema săptămânii trecute i-a impresionat pe elevii noștri, deoarece au avut ocazia să vorbească despre animalele lor preferate, să le deseneze și chiar să le imite.

  Copiii au pregătit compuneri emoționante și au creionat portretele animalelor îndrăgite - cățeii, pisicile, papagalii, hamsterii sau iepurașii. “Mizu are blana gri și ochii galbeni. Mănâncă orice, se joacă cu mine, doarme cu mine și o iubesc foarte mult.” • 2020-07-22

  Experiment – Vulcanul care erupe

  Grupa noastră de Broscuţe
  Drăgălaşe şi micuţe,
  Azi, cu multă energie
  Şi cu mare veselie,
  Îndrumaţi de educatoare,
  Au pornit în explorare.

  Curioşi şi încrezători,
  Au privit răbdători
  Cum vulcanul a erupt
  Şi lava a curs neîntrerupt.
  Un experiment frumos,
  Cu un public numeros.

  Copiii s-au bucurat
  Când practic li s-a explicat,
  Vulcan cu lavă ei au creat
  Şi împreună au experimentat.

  Experiment – Vulcanul care erupe https://youtu.be/008U_5-aykA

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #gradinita #GrupaBroscutelor #experimente #vulcan #vulcanactiv #gradinita #eruptievulcanica #entuziasm


 • 2020-07-22

  ȘOSETINO călătorește

  Caravana de dincolo de cortina teatrului de păpuşi a poposit astăzi pe meleagurile Şcolii Internaţionale King George. Vedeta zilei a fost o șosetă simplă și colorată, care a devenit prietena copiilor în 60 de minute.

  Prestigioasa trupă HODORONK TRONK’S WORLD a susținut un workshop interactiv - Confecţionare Păpuşi şi Marionete Teatru, în timpul căruia micuții au învățat cum se confecționează pas cu pas o păpușă, cum se mânuiește și cum poți susține un spectacol cu ajutorul ei.

  Ca de fiecare dată, interpretarea de excepție a actorilor i-a impresionat pe copii, oferindu-le un moment deosebit de “educație prin creație”.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #HodoronkTronk #Sosetino #educatieprincreatie #marionete #sosete #papusiteatru #workshop #cortina #distractie #bucurie
 • 2020-07-21

  Cu creta pe asfalt

  Desenele pe asfalt fac parte dintre cele mai frumoase simboluri ale copilăriei, foarte mulţi copii îndrăgind această activitate. Preşcolarii de la King George Uverturii au avut ocazia să coloreze şi să înveselească trotuarul din faţa grădiniţei.

  Culoarea nu a lipsit nici din celelalte activităţi desfăşurate de micuţii noştri, fie acasă împreună cu părinţii, ori la grădiniţă cu doamnele educatoare. Pe tărâmul grădiniţei noastre, jocurile sunt educative, iar imaginaţia celor mici este lăsată să zburde.
 • 2020-07-20

  Ficăței de pui la cuptor și piure de cartofi
  SAU
  Piept de pui cu sos alb și mămăliguță

  Voi ce fel principal ați alege?

  Noi acordăm o mare importanță preferințelor culinare ale școlarilor și preșcolarilor noștri.

  Meniul diversificat servit zilnic le permite acestora să se bucure de gusturi desăvârșite.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #preferinteculinare #meniudiversificat #voiceatialege #gustdesavarsit #mancare #feluriprincipale • 2020-07-17

  Cine se trezeşte de dimineaţă…

  …brioşe coace. Grupele Fluturaşilor şi Pisoilor de la King George, sediul din Păcii, s-au reunit în bucătărie, unde au gătit brioşe delicioase. Sub atenta supraveghere a cadrelor didactice, preşcolarii noştri au amestecat cu grijă ingredientele şi au pregătit tăvile pentru cuptor.

  Cei mici iubesc activităţile din bucătărie, iar gătitul reprezintă o distracţie pentru ei. Kinggeorgienii noştri s-au bucurat împreună, au urmat reţeta pas cu pas şi au savurat deliciile create de mânuţele lor.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #gradinitaPacii #gradinitasector6 #gradinitaKingGeorge #KingGeorgePacii #briose #oziinbucatarie #energie #talent
 • 2020-07-16

  Elefantul Cici

  Nu şi-a pierdut cipicii ca în renumitul cântecel, ieri fiind chiar personajul principal în şcoala noastră. Copiii s-au distrat şi relaxat la ora de pictură, iar fişa cu elefantul din savană a prins contur sub mâinile lor dibace.

  Săptămâna aceasta explorăm lumea animalelor, un univers fascinant pentru elevii noştri, unde mereu descoperim adevăratele comori ale naturii. Curiozitatea îi determină pe micuţi să înveţe lucuri noi şi, de aceea, cultivarea ei este foarte importantă în procesul educaţiei.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #elefantulCici #pictura #creatie #scoaladevara #culoare #lumeaanimalelor #elefantinsavana
 • 2020-07-14

  Săptămâna Călătoriilor prin Istorie

  Chiar dacă pandemia ne-a schimbat planurile în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţilor recreative în perioada şcolii de vară, elevii noştri sunt receptivi şi atenţi, dând dovadă de înţelegere. Împreună, aceştia s-au bucurat de Săptămâna Călătoriilor prin Istorie, descoperind lucruri utile despre cele mai importante perioade istorice.

  Poveştile zilnice, tururile virtuale, legendele despre Grecia antică, despre romanii care au stăpânit lumea sau despre primii americani şi vikingii, stăpânii nordului, le-au hrănit copiilor curiozitatea. Ei au dezbătut şi subiecte privind epocile de mult apuse – renaşterea plină de culoare, iar cu ajutorul măştilor s-au transformat în personaje inedite.


 • 2020-07-14

  Şcoala Internaţională King George, în viziunea elevilor săi

  Instituția noastră a devenit parte din lumea virtuală a jocurilor pe care elevii noștri de la clasa pregătitoare D le practică. Dorul de școală i-a îndemnat pe aceștia să o aducă mai aproape și să o construiască ghidându-se după propriile idei.

  Clădirea, curtea, clasa pregătitoare D cu biblioteca, catedra și băncile s-au transformat din pixeli în imagini autentice. Inspirându-se din realitate, copiii au creat cu entuziasm lumea kinggeorgiană, o lume frumoasă, atât de iubită de ei.
 • 2020-07-13

  Fie vreme caldă,
  Fie vreme rece,
  Cu ciorbe și supe,
  Foamea îndată trece.

  Curcan, pui, văcuță,
  Borș cu leuștean.
  Tăieței, verdeață,
  Borș rădăuțean.

  Crutoane și supă cremă
  Mirodenii și legume,
  Gustoase și sățioase,
  Pentru copii sănătoase.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #meniucopii #bucatarieproprie #meniuvariat #delicii #ciorbe #supe #borsuri #legume #taietei #gust #supacrema • 2020-07-13

  Creaţie şi recreaţie

  La umbra trainicului nuc din curtea şcolii noastre, elevii împreună cu învăţătoarea Alina David au poposit minute bune pentru a citi, a realiza fişe educative, dar şi pentru a se relaxa. Aceştia au împărtăşit gânduri, experienţe şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

  Conștiincioși, la întoarcerea în clasă, copiii au continuat activităţile didactice. Școala de vară înseamnă pentru elevii noștri regăsire, cooperare, dinamism, bucurie, descoperire, joacă și învățare distractivă.
 • 2020-07-09

  Happy footprints – Ladybugs

  La King George Păcii,
  Buburuze am creat,
  Cu piciorul le-am pictat.
  Distracţie, amprentare,
  Ne-am jucat cu mic, cu mare.

  Fluturaşii şi Pisoii au lucrat cu energie,
  La grădiniţă a fost mare veselie.
  Împreună, copilaşii,
  Şi-au făcut cu grijă paşii.

  În roşu şi negru colorate,
  Picioarele au fost aşezate,
  Pe hârtie amprentate.
  Buburuzele prezentate.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #Pacii #happyfootprints #Ladybugs #Fluturasii #TheKittens #gradinita #amprente #pictura #activitatipractice
 • 2020-07-08

  Nutriţie echilibrată – doza de sănătate şi energie

  Copiii au nevoie de o mulţime de vitamine, săruri şi minerale pentru a-şi menţine sănătatea şi pentru a avea energie. Proteinele sunt nelipsite din meniul nostru zilnic, acestea fiind esenţiale pentru orice nutriţie echilibrată.

  Felurile principale gătite de bucătarii King George conţin carne şi, împreună cu alimente de origine vegetală, contribuie la un sistem imunitar mai puternic. Chifteluţele cu piure şi puiul Shanghai cu garnitura de orez se numără printre preferatele şcolarilor şi preşcolarilor noştri.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #meniu #sanatateinbucate #mancaresanatoasa #salatadesezon #garnituradeorez #legume #feluriprincipale #puishanghai #chiftele #piure
 • 2020-07-07

  Prietenul necuvântător

  „Dragostea faţă de animale inspiră nobleţe.” Copiii şi animalele pot deveni cei mai buni prieteni, apropierea lor este benefică pentru cei mici, aceştia fiind mai fericiți, mai relaxați și mai deschiși la cei din jur.

  Elevii clasei a III-a E au lucrat în grupe şi au pregătit proiecte dedicate animalelor preferate. Pentru ei, câinii, caii şi hamsterii sunt cei care le aduc cea mai mare bucurie, declarându-i adevăraţi parteneri de joacă.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #proiecte #prietenulnecuvantator #scoaladevara #animaledomestice #cainelecelmaibunprietenalomului #caini #pisici #cai #ursi #hamsteri

 • 2020-07-06

  Înscrieri la Grădiniţa King George – sediul Păcii

  Oferta educațională cuprinde:

  • Activități de învățare zilnice conform programei școlare (activități de dezvoltare personală, activități pe domenii experiențiale, jocuri și activități liber-alese);
  • Asistență și suport psihopedagogic pe toată durata programului;
  • Asistență și supraveghere medicală permanentă; triaj medical zilnic;
  • 4 mese/zi pregătite în bucătărie proprie: mic dejun, gustare de fructe/legume, prânz şi gustare de după-amiază;
  • Activităţi extracurriculare variate: proiecte educaționale, ateliere tematice, proiecte de grup;
  • Participări la concursuri naționale și internaționale avizate;
  • Activități opționale (cursuri de limbi străine, arte vizuale, activități sportive, activități de dezvoltare personală).

  Bucuria jocului, a întâlnirii cu prietenii și a descoperirii aventurii începe pe strada Piscul Crăsani nr. 17, unde grădiniţa noastră îi așteaptă pe copii într-o lume minunată a poveștilor, a jocurilor, a inocenţei și energiei.

  Aici, fiecare copil este întâmpinat cu căldură, este învățat cu răbdare și este îmbrățișat cu veselie. Grădiniţa King George este un loc special în care se leagă numeroase prietenii, un loc în care atitudinea afectuoasă și responsabilă a adulţilor încurajează dezvoltarea personală, în ritm propriu, a fiecărui copil.

  Vino și tu în universul fermecat al copilăriei, prietene drag, copil minune!

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #gradinita #gradinitasector6 #gradinitaprivatasector6 #comunitate #inscrierigradinita #inscriericresa #gradinitaPacii #gradinitaPisculCrasani #lumeminunata #inocenta #copilarie

 • 2020-07-06

  Savoare și arome

  Preferatul copiilor este desertul proaspăt, abia scos din cuptor, aburind. Sănătatea școlarilor și preșcolarilor noștri este primordială, de aceea optăm pentru deserturi gustoase, realizate în propria bucătărie.

  Astfel, bucătarii noștri pregătesc cu atenție și bucurie deserturile, acestea fiind mereu apreciate și savurate de copii. • 2020-07-03

  Înscrieri la Grădiniţa King George – sediul Uverturii

  Oferta educațională cuprinde:

  • Activități de învățare zilnice conform programei școlare (activități de dezvoltare personală, activități pe domenii experiențiale, jocuri și activități liber-alese);
  • Asistență și suport psihopedagogic pe toată durata programului;
  • Asistență și supraveghere medicală permanentă; triaj medical zilnic;
  • 4 mese/zi pregătite în bucătărie proprie: mic dejun, gustare de fructe/legume, prânz şi gustare de după-amiază;
  • Activităţi extracurriculare variate: proiecte educaționale, ateliere tematice, proiecte de grup;
  • Participări la concursuri naționale și internaționale avizate;
  • Activități opționale (cursuri de limbi străine, arte vizuale, activități sportive, activități de dezvoltare personală).

  Bucuria jocului, a întâlnirii cu prietenii și a descoperirii aventurii începe pe strada Stupca nr. 6, unde grădiniţa noastră îi așteaptă pe copii într-o lume minunată a poveștilor, a jocurilor, a inocenţei și energiei.

  Aici, fiecare copil este întâmpinat cu căldură, este învațat cu răbdare și este îmbrățișat cu veselie.
  Vino și tu în universul fermecat al copilăriei, prietene drag, copil minune!

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #gradinita #gradinitasector6 #gradinitaprivatasector6 #comunitate #inscrierigradinita #inscriericresa #gradinitaStupca #gradinitaUverturii #lumeminunata #inocenta #copilarie
 • 2020-07-02

  Everybody in. Everybody out.


  Everybody turn around. Everybody shout, “Hey!”
  Everybody ready? Here we go.
  Let’s do The Pinocchio.
  Right arm!

  Everybody in. Everybody out.
  Everybody turn around. Everybody shout, “Hey!”
  Everybody ready? Here we go.
  Let’s do The Pinocchio.
  Right arm!
  Left arm!
  Right leg!
  Left leg!

  Everybody in. Everybody out.
  Everybody turn around. Everybody shout, “Hey!”
  Everybody ready? Here we go.
  Let’s do The Pinocchio.
  Right arm!
  Left arm!
  Right leg!
  Left leg!
  Chin up!

  Everybody in. Everybody out.
  Everybody turn around. Everybody shout, “Hey!”
  Everybody ready? Here we go.
  Let’s do The Pinocchio.
  Right arm!
  Left arm!
  Right leg!
  Left leg!
  Chin up!
  Turn around!

  Everybody in. Everybody out.
  Everybody turn around. Everybody shout, “Hey!”
  Everybody ready? Here we go.
  Let’s do The Pinocchio.
  Right arm!
  Left arm!
  Right leg!
  Left leg!
  Chin up!
  Turn around!
  Sit down!  

  The Pinocchio – https://youtu.be/ic-XGX4bYTY

  Wheels on the Bus – https://youtu.be/-gpPKX96su0  

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #distractieincurte #rightleg #leftleg #ThePinocchio #everybodyin #everybodyout #turnaround #everybodyshout
 • 2020-07-01

  Meniu sănătos şi delicios

  Zilnic, preşcolarii şi şcolarii noştri se bucură de meniul diversificat, de mâncare proaspătă şi gustoasă. Astăzi, dimineaţa a început cu o omletă pufoasă cu caşcaval, întotdeauna apreciată de copii.

  La prânz, delicioasa ciorbiţă ţărănească a fost savurată de aceştia, iar puiul cu garnitura de orez a venit în completarea unui meniu sănătos şi delicios. La gustarea de după-amiază nu a lipsit desertul, salam de biscuiţi făcut în bucătăria proprie.

  https://youtu.be/-P7y-ulUOeU

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #sanatateinbucate #ciorbataraneasca #ciocaneledepui #garnituradeorez #legume #fructe • 2020-06-30

  Ultimele înscrieri pentru clasa pregătitoare la Şcoala Internaţională King George

  Clasa pregătitoare reprezintă “linia fină dintre inocenţa grădiniţei şi seriozitatea şcolii”, fiind prima etapă din învăţământul primar şi oferind un start mai bun în viaţa şcolară. Programa de comunicare de la clasa pregătitoare urmăreşte dezvoltarea capacităţii copilului de a-şi comunica propriile idei, opinii, gânduri şi sentimente, într-un mod accesibil, cât şi apropierea de lumea cărţilor, de mijloacele de informare şi nu în ultimul rând, de ceilalţi copii.

  „Încercăm să-i învățăm pe cei mici noțiuni noi prin jocuri cu literele și cifrele, fără sa simtă presiunea școlii. Mai presus de orice, le oferim dragoste, inimi calde și zâmbete sincere. Clasa pregătitoare reprezintă soarele care apare într-o zi ploioasă de toamnă. Copilul își dezvoltă vocabularul, imaginația, creativitatea. Învață lucruri noi, jonglează cu literele și cifrele, leagă prietenii, descoperă câte puțin din minunile copilăriei și se bucură de fiecare clipă.ˮ - Învăţător Şcoala Internaţională King George

              Ce înseamnă clasa pregătitoare, la ce ar trebui să fie atenţi părinţii atunci când aleg această clasă pentru copiii lor, ce abilităţi îşi formează copilul şi cum decurge procesul de învățare, au explicat în detaliu învăţătoarele noastre.

              Clasa pregătitoare are rolul de a facilita integrarea copiilor la şcoală, reprezentând un an extra de învăţământ special, care face tranziţia de la grădiniţă la şcoală. Ei vor învăţa să fie mai responsabili şi ce înseamnă un program. Clasa pregătitoare va avea un dublu rol: pe de o parte de consolidare a cunoştinţelor deja dobândite şi, pe de altă parte, de socializare şi adaptare la schimbare. În clasa pregătitoare, copiii îşi formează abilităţi în comunicare, atenţie, limbaj, dezvoltare cognitivă, fizică şi socio-emoţională. Ei vor reuşi să se adapteze la situaţii noi, să stabilească relații cu copiii de vârsta lor, să gândească logic, să-și gestioneze singuri timpul și efortul.

              La clasa pregătitoare, activitatea instructiv-educativă trebuie  să fie o aventură fascinantă, care să le stârnească copiilor curiozitatea şi atenția. Procesul de învăţare şi activităţile din cadrul orelor trebuie să ţintească zona proximei dezvoltări şi să urmărească principii importante. Copiii învaţă prin joc (jocul trebuie  valorificat ca modalitate de abordare în toate  disciplinele), prin sarcini individuale, prin sarcini în perechi, în grupuri mai mici sau cu întregul colectiv. Sunt folosite materiale speciale, auditive, vizuale şi tactile, ce ajută la memorizarea informaţiilor.

              Procesul de învățare la clasa pregătitoare este modelat de cadrul didactic, astfel încât toate informațiile transmise să fie înțelese de elevii clasei. Învățătorul încearcă să găsescă metode diferite pentru fiecare nivel/personalitate pentru a realiza cu succes procesul de învățare. „Procesul de învăţare ar trebui să fie distractiv, folosind o metodologie adaptată, diversă şi incitantă. Dacă învăţarea nu e distractivă, vom face eforturi imense, atât elevii, cât şi noi, profesorii.” (J. Olsen şi Th. W. Nielsen, 2009). • 2020-06-29

  Mai avem nevoie şi de… natură

  Săptămâna trecută a fost dedicată naturii şi efectelor benefice pe care aceasta le poate avea asupra psihicului şi fizicului copiilor şi nu numai. Elevii noştri au ascultat poveşti, au făcut tururi virtuale la grădini zoologice, muzee şi au descoperit curiozităţi fascinante despre animale.

  După ce au lucrat fişe cu activităţi de vară, copiii s-au bucurat de vitamina N (de la natură) în curtea şcolii. Aici, au făcut fotografii cu arborii şi au explorat fiecare colţişor şi s-au reconectat la natură.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #natura #VitaminaN #copaci #curiozitatianimale #fotografiedenatura #povestidesprenatura #fotografiedenatura
 • 2020-06-29

  Din epoca şcolii online

  Lecţiile virtuale experimentate de elevii clasei pegătitoare A i-au transpus pe aceştia într-un univers al inspiraţiei şi creaţiilor inedite. Dând frâu liber imaginației, fiecare a ilustrat în propria viziune temele propuse de învățătoarea Andreea Chiru.

  Ideile inovative și elementele folosite de copii au dus la rezultate frumoase de care s-au bucurat împreună cu părinții. • 2020-06-26

  Când pietrele prind suflet…

  Zi colorată la Şcoala Internaţională King George, unde elevii noştri, energici şi creativi, au pictat pietre. Peisaje, simboluri, personaje inedite sau inspirație de moment, fiecare a creat o poveste prin pictura realizată pe piatră.

  Încântați de activitate, sub îndrumarea învățătoarelor, micuții kinggeorgieni au lucrat ca o echipă și cu mult entuziasm. Acum, la umbra copacilor din curtea școlii, poposesc vesele creațiile copiilor.


 • 2020-06-25

  Înscrieri la Grădiniţa King George – sediul Brâncoveanu

  - Grupe cu predare în limba engleză;
  - Loc de joacă amenajat cu echipamente moderne şi accesibile;
  - Asistență și suport psihopedagogic;
  - Asistență și supraveghere medicală permanentă; triaj medical zilnic;
  - 4 mese/zi pregătite în bucătărie proprie;
  - Activităţi extracurriculare variate;
  - Participări la concursuri naționale și internaționale avizate;
  - Activități opționale (cursuri de limbi străine, arte vizuale, activități sportive, activități de dezvoltare personală).

  Îi așteptăm pe copii într-o lume de basm, a poveștilor vechi, dar în același timp mereu noi, a jocurilor copilăriei noastre, într-o lume a inocenţei și bucuriei. Grădiniţa noastră este un loc special în care se leagă numeroase prietenii, un loc în care atitudinea afectuoasă și responsabilă a adulţilor încurajează dezvoltarea personală, în ritm propriu, a fiecărui copil.

  Vino și tu în universul fermecat al copilăriei, prietene drag, copil minune!
 • 2020-06-24

  Perfekt ist das Leben nie. Aber es gibt Menschen, die es perfekt machen.

  Clasa a şasea a ajuns la finalul unui an plin de provocări, experienţe frumoase şi proiecte inedite. Cu emoţii şi entuziasm, diriginta Carmen Rusanu a pregătit scrisori pentru fiecare elev al său, în care le-a aşternut cele mai profunde gânduri, ambiţii şi speranţe.

  “Life is not perfect, but there are people that make it perfect… and you, my dear students made my life perfect. Thank you for the lessons you’ve taught me, for the patience, for your presence, for your trust, for your laughers, for your answers and the list is long is to be continued… We’ve come a long way and we’ve learnt so much together… I know I don’t say it very often but I am proud of you.”
 • 2020-06-23

  Sănătate în bucate

  Cu o grijă permanentă pentru sănătatea copiilor care ne trec pragul, la Şcoala Internaţională King George, mâncarea este pregătită zilnic în bucătăria proprie. Profesionalismul desăvârşit al bucătarilor noştri înseamnă bucurie pentru papilele gustative ale elevilor.

  Meniurile noastre sunt diversificate, folosim mereu produse proaspete, iar copiii au parte de o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă. Pastele se numără printre cele mai apreciate preparate realizate în bucătăria noastră.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #bucatarieproprie #gatim #profesionalism #papilelegustative #paste #meniudiversificat #sanatateinbucate #alimentatieechilibrata #fructe #legume #produseproaspete • 2020-06-22

  HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

  ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ KING GEORGE ANGAJEAZĂ:

  PROFESOR DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ

  Cerinţe:

  - Minim un an experienţă pe un post similar;
  - Rezultate deosebite pe plan profesional;
  - Capacitate de adaptabilitate;
  - Spirit inovativ;
  - Dorinţa de integrare într-un colectiv unit, ce se află în continuă dezvoltare.

  AȘTEPTĂM CV-UL TĂU PE ADRESA DE E-MAIL: scoala@king-george.ro

  Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!
 • 2020-06-19

  Săptămâna Continentelor

  ŞCOALA DE VARĂ a început săptămâna aceasta, elevii noştri revenind cu entuziasm şi încrezători în bănci. Au fost zile frumoase, în care copiii s-au regăsit, au povestit şi au participat la ore, respectând distanţarea socială şi noile norme impuse de autorităţi.

  Globul pământesc le-a stârnit copiilor curiozitatea, iar împreună au călătorit prin cele şapte continente ale lumii. Aceştia s-au bucurat de tururi virtuale, au descoperit care sunt cele mai interesante locuri de vizitat şi au aflat diverse informaţii despre culturile şi resursele turistice ale ţărilor.

  Seven continents Song – https://youtu.be/7KT32xaApzk

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #scoaladevara #SaptamanaContinentelor #entuziasm #calatorie #continente #turism #globpamantesc #bestplaces #turvirtual #visit
 • 2020-06-19

  Călătoria noastră continuă

  Festivitatea de final de an şcolar a reprezentat un moment emoţionat pentru elevii clasei a II-a C, care i-au pregătit învăţătoarei Magdalena Toloş un mesaj ritmat şi impresionant:

  “În clasa a II-a la sfârşit, noi vrem să vă mulţumim pentru ce ne-aţi dăruit;
  Toţi online ne-am adaptat chiar de-a fost neaşteptat, treptat am evoluat;
  Gândim, râdem şi citim, doamna Magda vă iubim!”

  Învăţătoarea le-a răspuns cu entuziasm şi mândrie:

  “Dragii mei elevi,
  Ştiu că ziua aceasta nu este aşa cum aţi visat-o şi chiar dacă nu putem fi împreună fizic, sufletele noastre sunt împreună, depănând amintiri. Toţi aţi fost exact aşa cum mi-am dorit să fiţi: deschişi, sinceri, calzi, implicaţi, creativi, inteligenţi… perfecţi. Pentru toate acestea şi pentru multe altele pe care le ştiu toţi aceia care vă cunosc, vă admir şi vă iubesc!
  Aţi trecut cu bine şi acest capitol din viaţa voastră, numit «Clasa a II-a»! Sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează. Sunt foarte mândră de voi şi de reuşitele voastre.
  Vă doresc o vacanţă minunată!”

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #clasaadouaC #festivitatevirtuala #sfarsitdeanscolar #emotii #calatorie #entuziasm #carteaclasei #profesori #mesaje #povesteanoastra #vacantaplacuta
 • 2020-06-18

  “We love you, TEACHER!”

  Cuvinte rostite din inimă, emoţii, lacrimi de fericire, aduceri aminte, atmosferă de sărbătoare şi noi orizonturi pentru elevii şi diriginta clasei a V-a. Festivitatea virtuală de încheiere a anului şcolar a fost una încărcată de momente frumoase şi surprize.

  Diriginta Andreea Mesescu le-a reamintit elevilor săi experienţele trăite, i-a felicitat pentru rezultatele obţinute, iar împreună şi-au trasat noi planuri. Pentru că după o binemeritată vacanţă, se vor reîntâlni şi vor porni împreună în explorarea clasei a VI-a.

  5th GRADE SQUAD – https://youtu.be/oSnEND0w87k
  End of school year 5th grade – https://youtu.be/dqlkQNmhjOQ
  Festivitate virtuala la clasa a cincea – https://youtu.be/2QxkNxcn_eg

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #clasaacincea #festivitatevirtuala #5thgradesquad #endofschoolyear #emotii #together #family #clipuriemotionante #diplomeelevi
 • 2020-06-17

  “Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de rai.”

  Acum, la final de an şcolar, Lavinia Stan, învăţătoarea clasei pregătitoare D, priveşte în urmă şi îşi aminteşte cu emoţie şi bucurie de primele clipe cu elevii săi, de momentele frumoase, orele interactive şi marea familie pe care au construit-o împreună: “În prima zi de şcoală ne-am oferit doar un salut sfios. Treptat, am început să primesc primul zâmbet, prima îmbrăţişare şi primul «TE IUBESC, Miss!» Aceşti copii sunt eroii mei! În fiecare zi petrecută alături de ei, am zâmbit mai mult, am învăţat mai mult, am iubit mai mult, am trăit mai mult.

  În acest an am reuşit să cunoaştem mai bine literele, cifrele, să ne jucăm cu adunări şi scăderi, să citim şi să aflăm informaţii noi din diferite domenii. Ei s-au descurcat de minune în orice situaţie. Au dat dovadă de inteligenţă, creativitate, spontaneitate, putere şi mult curaj. Am învăţat împreună, ei de la mine şi eu de la ei. Să nu uităm că cele mai importante şi sincere lecţii sunt oferite de inimile curate ale copiilor.

  Am dansat, am cântat, am lucrat, ne-am jucat şi am zâmbit mai tot timpul. Am desenat, am creat şi am învăţat să ne susţinem opinia cu argumente. Pentru mine, colectivul clasei PREGĂTITOARE D a reprezentat o a doua familie. Elevii mei sunt parte din inima mea şi fiecare ocupă un loc important în viaţa mea.

  Vă mulţumesc pentru tot, dragii mei! Vă mulţumesc pentru toate îmbrăţişările şi iubirea voastră! Vă mulţumesc pentru faptul că alături de voi, am păşit din nou pe tărâmul magic al copilăriei, uitat de mulţi adulţi. Felicitări, CAMPIONII MEI!”

  Festivitate - Clasa Pregatitoare D – https://youtu.be/TvT-qEiDk0k

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #clasapregatitoareD #festivitate #LaviniaStan #invatatoareenergica #implicare #iubire #imbratisari #emotii #scoala #familie #curaj #sfarsitdeanscolar • 2020-06-16

  Teacher for a day continues

  Proiectul “Teacher for a day” continuă la clasa a IV-a A cu lecţii interesante şi interactive. Medeea Cahniţă şi Eveline Alexandru i-au întâmpinat pe colegi cu o frumoasă oră de limba franceză, în care au învăţat numerele şi au făcut exerciţii. “Voilà – La «langue de Voltaire» est non seulement une très belle langue, mais aussi une langue utile à connaitre.” Bianca Adam a susţinut ora despre feline provocându-şi colegii în cadrul unui joc pentru a reţine mai repede informaţiile.

  Amir Badarni i-a iniţiat pe elevi în tainele programării, explicându-le cele mai populare limbaje de programare. El le-a exemplificat utilizând Eclipse, o platformă de dezvoltare pentru aplicaţii software. Rămânând în sfera tehnologiei, Daria Vîrlan le-a prezentat colegilor săi conceptul “Digital Twin”şi le-a explicat ce presupune siguranţa online. Plin de energie, Şerban Stanciu şi-a invitat colegii la ora de kendama şi i-a învățat câteva mișcări. Daria Borza şi-a răcorit colegii cu două deserturi de vară naturale de fructe: smoothie şi salată de fructe. Tot în bucătărie şi-a desfăşurat lecţia şi Miruna Stoica, care a împărtăşit cu colegii reţeta ei de pizza delicioasă.

  Eclipse - Happy Coding – https://youtu.be/tE-FIiLSCxg

  Coding - Presentation made by Amir Badarni – https://youtu.be/xSnxDOhUhjs

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #KingGeorgeInternationalSchool #Teacherforaday #project #clasaaIV-aA #limbafranceza #lectiifeline #coding #programare #DigitalTwin #kendama #deserturidevara #cooking • 2020-06-16

  Rămas bun, clasa pregătitoare! Clasa întâi, venim!

  Bucurie enormă pentru elevii clasei Pregătitoare C, care au încheiat primul lor an şcolar cu rezultate bune, amintiri frumoase şi multe învăţăminte. Încântaţi şi emoţionaţi, elevii şi-au pus pe cap coroniţa de flori, simbolul premiantului şi au primit diplome de merit, pregătite de învăţătoarea Alexandra Adumitrăcesei.

  „Diploma se acordă elevei/elevului pentru că în anul şcolar 2019-2020 şi-a depăşit emoţiile şi a reuşit să absolve cu succes clasa pregătitoare, a învăţat să citească, să scrie, să socotească, dar mai ales pentru atenţia şi sârguinţa de care a dat dovadă lucrând de acasă alături de părinţi şi bunici.” • 2020-06-15

  “Doar o inimă uriaşă poate modela minţi de pitici”

  Cu emoţii, entuziasm şi multe amintiri, clasa a II-a D încheie un an şcolar plin de provocări. Elevii pornesc cu energie către o vacanţă binemeritată şi cu noi speranţe către clasa a treia care îi aşteaptă din toamnă.

  Proiectul de rămas bun realizat de învăţătoarea Gabriela Ilonca i-a emoţionat profund pe copii, amintindu-le fragmente din clasa a doua. La rândul lor, aceştia au pregătit “Cartea clasei a II-a D”, unde şi-au împărtăşit experienţele şi au prezentat momente memorabile.

  “Dragii mei elevi,
  Aţi trecut cu bine și acest capitol din viaţa voastră, numit «Clasa a II-a». Sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează. Sunt foarte mândră de voi şi de reuşitele voastre. Au fost momente în care ne-a fost mai greu, dar împreună am reuşit să le depăşim. Vă doresc o vacanţă minunată! Cu multă dragoste, Gabriela Ilonca, învăţătoare clasa a II-a D!”

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #sfarsitdeanscolar #diplome #carteaclasei #ramasbun #clasaadouaD #clasaatreiavenim #invatatoare #bucurie #impreuna #emotie #vacanta #experiente #momentememorabile • 2020-06-15

  Gaudeamus igitur

  „Astăzi ar fi sunat pentru ultima oară clopoţelul copilăriei pentru dragii noştri elevi care termină şcoala primară.

  Astăzi, soarele s-ar fi îmbrăcat în surâsurile lor, strecurate ca nişte curcubee printre lacrimile despărţirii de colegi, de profesori, de cuibul şcolii în care le-au crescut aripi îndrăzneţe, cu care să se avânte către împlinirea visurilor lor.

  Astăzi, este primul clopoţel care sună dincolo de curtea şcolii, clopoţel ce sună din cer peste inimile noastre, un clopoţel care ne spune că dincolo de mâinile care se pot atinge, de îmbrăţişări, de hainele festive, de flori, de cântece, de petreceri, de fotografii şi baloane, dincolo de toate acestea sunt sentimentele şi gândurile care trebuie să se atingă, să danseze, să se îmbrăţişeze.

  Pentru voi este prima oară când iubirea, dorinţa de a fi împreună, recunoştinţa şi bucuria sunt mai puternice. Mai presus de orice, ne găsim timpul adevărat de a reflecta la ce au însemnat aceşti ani pentru noi, în liniştea casei sufletului nostru, să întindem gânduri frumoase ca nişte flori unii peste alţii. Voi veţi fi primii care veţi avea amintirile inimii.

  Noi, profesorii voştri, vă mulţumim pentru lecţia minunată de maturitate şi iubire pe care ne-o daţi voi, PROMOŢIA 2020! Vă mulţumim pentru drumul minunat parcurs împreună, pentru ghirlandele de clipe petrecute împreună, pentru lacrimi, pentru poticniri şi strigăte de victorie, pentru încruntările frunţilor concentrate să rezolve sarcini de lucru, pentru visarea din ochi, pentru zâmbetele care ne-au făcut zilele ca nişte focuri vesele de tabără.” – Teacher Cristina Puchea, învăţătoarea clasei a IV-a A, Jules Verne

  Gaudeamus igitur

  Vivat academia!
  Vivant professores!
  Vivat membrum quodlibet;
  Vivant membra quaelibet;
  Semper sint in flore.
 • 2020-06-10

  Poluarea, prin ochii copiilor

  Protejarea mediului nostru înconjurător este foarte importantă şi reprezintă una din provocările majore ale epocii noastre. La lecţia despre poluare de la Ştiinţele Naturii, manualul digital 3D le-a permis elevilor clasei a III-a E să înţeleagă mai bine informaţiile primite şi să vadă ce se poate întâmpla concret dacă nu avem grijă de planeta noastră.

  Învăţătoarea Mirabela Mitu a optat pentru animaţii 3D, lecţii digitale şi interactive, pentru ca elevii să observe ce impact poate avea fiecare acţiune a noastră. Poluarea este efectul negativ al activității umane asupra mediului înconjurător, principalele surse de poluare a apei fiind zonele urbane, industria și agricultura.

  Manualul digital - Stiinte ale naturii – https://youtu.be/xM2pqiEwtDQ

  Cum sa avem grija de mediul inconjurator – https://youtu.be/J0pJI5rsoZA

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaatreiaE #manualedigitale #manuale3D #mozaweb #poluare #mediulinconjurator #scoalaintuitext #scoalaonline #lectiivirtuale #noistamacasa #totulvafibine • 2020-06-08

  Energie, veselie și culoare

  Noi suntem Broscuțele
  Frumușele, mititele.
  Kinggeorgieni ne numim
  Zi de zi noi pregătim
  Activități interactive,
  Multe lucruri creative.

  Colorăm, lipim, pictăm,
  Desenăm, ne bucurăm
  De tot ce experimentăm.
  Culorile le iubim,
  Mereu noi le folosim.
  Încărcați cu energie,
  Lucrăm cu multă veselie.

  Ne e dor de grădiniță
  Și găsim de cuviință,
  Să îmbrățișăm cu ardoare
  Doamnele educatoare.
  Chiar dacă doar virtual,
  Pentru noi pare real. • 2020-06-05

  “Şcoala nu este un institut de învăţătură, ci un templu ai cărui preoţi sunt învăţătorii şi profesorii.” Regele Carol II

  Astăzi, în “templul” nostru este mare sărbătoare, în fiecare an pe 5 iunie celebrându-se Ziua Învăţătorilor şi a Profesorilor.

  LA MULŢI ANI, dragii noştri colegi, făuritori de oameni!

  Felicitări pentru curajul, răbdarea şi perseverenţa de care daţi dovadă zilnic! Sunteţi oamenii care insuflă pasiuni, care încurajează, care iubesc, care îndrumă pașii a zeci de copii și îi sprijină ȋn drumul lor. Voi aveţi în mâini șansa de a educa și a iubi generații întregi de copii.

  Dorim să vă mulţumim pentru munca imensă şi intensă pe care o depuneţi în permanenţă, pentru că tot ceea ce faceţi este realizat cu pasiune și entuziasm.

  Nu uitaţi, noi suntem aici, mereu alături de voi, iar voi sunteţi persoanele de care copiii îşi vor aminti, cu drag, o viaţă întreagă. Şi noi, de asemenea.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #ZiuaInvatatorului #ZiuaProfesorului #5iunie #scoala #educatie #Lamultiani #bucurie #dragoste #elevi #copii #sarbatoare #invatamant • 2020-06-04

  Pisicuță, pis, pis, pis

  Ora de Arte Vizuale și Abilități Practice s-a transformat în bucurie pentru elevii clasei a II-a A, care și-au conturat cu îndemânare și talent animalul preferat: pisica.

  Învățătoarea Cătălina Stanciu le-a explicat cu răbdare copiilor pașii care trebuie urmați pentru a realiza desene inedite. Astfel, pisicuțele colorate au prins viață sub mâinile dibace ale micilor artiști.


 • 2020-06-03

  Şcoala Internaţională King George a dat startul înscrierilor la grădiniţă

  Program cu predare în limba engleză, cost lunar 1.250 lei.
  Mese incluse, program prelungit: 07:30-18:30.

  Alege ce este mai bun pentru copilul tău. Alege una dintre cele mai renumite şcoli din Europa.

  ☎️Sediul Brâncoveanu - 0751 024 024

  ☎️Sediul Păcii - 0763 642 595

  ☎️Sediul Uverturii - 0721 831 482

  ☎️Sediul Iuliu Maniu - 0761 880 643


 • 2020-06-03

  La pas prin România

  Minunata noastră, Românie! Cu meleaguri autentice, oraşe frumoase, construcţii fabuloase şi peisaje care îţi taie respiraţia. Cu rucsacul în spate, elevii clasei a V-a, însoţiţi de diriginta Andreea Mesescu, au pornit la pas prin România, într-o expediţie virtuală.

  Planurile lor de a explora ţara în lung şi lat, de a vizita oraşele, au fost amânate, însă proiectul de la limba engleză “Come and visit Romania” le-a permis acestora să călătorească online şi să descopere frumuseţile patriei noastre. Dragi copii, aveţi promisiunea dirigintei voastre că veţi călători împreună şi veţi putea vizita locurile pe care acum le vedeţi doar în fotografii.

  Come and visit Romania - Brasov, Nicholas Gheorghiu – https://youtu.be/eq0CsvN3VTs

  Come and visit Romania - Sighisoara, Petrescu Teodor – https://youtu.be/cUOhYbGSi9Q

  Come and visit Romania - Alba-Iulia, Bidireci Bianca – https://youtu.be/2exsX0Hc-qM

  Come and visit Romania - Moldova, Grigoras Mario – https://youtu.be/qGCFWTLV4s0

  Come and visit Romania - Hunedoara, Vasile Irina – https://youtu.be/liHfbVBuE3Y

  Come and visit Romania - Timisoara, Dragan Eric – https://youtu.be/x3e7fszhglc

  Come and visit Romania – Castelul Peles, Lazarica Mara – https://youtu.be/oyVqAxIcdGg

  Come and visit Romania – Maramures, Marinescu Ana Maria – https://youtu.be/dGipW_uA7YE

  Come and visit Romania - Craiova, Frumuselu Andrei – https://youtu.be/tJFckBimXJc

  Come and visit Romania - Castelul Bran, Dinoiu Dominic – https://youtu.be/LcODHbHMpWk

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #comeandvisitromania #calatorie #expeditie #explorare #vizite #Romanianoastrafrumoasa #Englishproject #oreseleRomaniei #CastelulPeles #Moldova #Maramures #viziteazaRomania #turism #lectiivirtuale #scoalaonline #noistamacasa #totulvafibine • 2020-05-30

  HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! 

  ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ KING GEORGE ANGAJEAZĂ:

  - PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR
  - PROFESOR CHIMIE
  - PROFESOR FIZICĂ
  - PROFESOR ISTORIE
  - PROFESOR LIMBA GERMANĂ 🇩

  Dacă ești empatic, profesionist, energic, responsabil, organizat, creativ, curajos, sociabil, ingenios, serios, ai răbdare, simțul umorului, îți place să lucrezi cu elevii, într-un cuvânt, să fii “SUPEREROU”,

  AȘTEPTĂM CV-UL TĂU PE ADRESA DE E-MAIL: scoala@king-george.ro .

  Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!


 • 2020-05-30

  “Fetița care l-a luat pe NU în brațe”

  Când imaginația elevilor joacă rolul principal în activitățile didactice, ajungem cu toții în sala unui celebru teatru, unde asistăm la un spectacol pregătit de elevii clasei a III-a A - “Fetița care l-a luat pe NU în brațe”. Uităm puțin de izolare și distanțarea socială și aplaudăm la scenă deschisă micii actori.

  Mândră de spectacolul pe care l-au susținut online elevii săi, învățătoarea Alexandra Pîrnea le-a transmis un mesaj emoționant: “I wish we could be together right now". Drept răspuns, ei au trimis fotografii care reprezintă activități extrașcolare, dedicate celei pe care ei o numesc “Teacher Ally”.

 • 2020-05-28

  Învăţăm zâmbind

  Lecţiile virtuale la clasa a IV-a F sunt realizate de către învăţătoarea Ionela Mazilu într-o manieră interactivă şi dinamică. Încurajaţi să pună accent pe gândirea liberă, elevii se concentreză, îi ascultă indicaţiile cu atenţie şi învaţă lucruri noi şi utile cu zâmbetul pe buze.

  La fel ca atunci când erau în propriile bănci, şi pe parcursul şcolii online, copiii şi-au dezvoltat abiilităţile sociale şi de comunicare precum discuţiile libere, argumentarea, prezentarea clară a ideilor, vorbitul pe rând, participarea activă la ore.
 • 2020-05-28

  Distracţie şi veselie

  Cu o energie debordantă, preşcolarii de la King George Păcii se bucură zilnic de jocuri şi experienţe noi. Copiii au o imaginaţie bogată, iar cu ajutorul părinţilor şi îndrumaţi online de către cadrele didactice, construiesc diverse personaje şi realizeză activităţi interactive.

  Micuţii kinggeorgieni se pot lăuda cu picturi inedite, unii dintre ei explorându-şi creativitatea chiar pe fereastra din dormitor. Desenele, diversele construcţii şi creaţiile handmade le-au entuziasmat pe educatoarele, care le-au transmis copiilor îmbrăţişări virtuale. • 2020-05-27

  Au început semifinalele Olimpiadei Internaţionale de Limba Engleză – Hippo

  Emoţii mari şi entuziasm în această după amiază la Şcoala Internaţională King George. Elevii noştri, calificaţi la Olimpiada Internaţională de Limba Engleză – Hippo, au susţinut semifinalele online pe platforma ZOOM. Gânduri pozitive şi încurajări au fost trimise către cei 35 de elevi care au intrat astăzi în competiţie pe nivelurile Hippo Little, Hippo 1 şi Hippo 2.

  Ne bucurăm că avem elevi dedicaţi şi perseverenţi, pasionaţi de limba engleză, care depun eforturi continue şi obţin rezultate admirabile. Aprecierile noastre se îndreaptă şi către profesorii coordonatori, care s-au implicat, le-au fost alături copiilor şi i-au sprijinit mereu. • 2020-05-27

  Arborii, prietenii noştri

  Natura este esenţială în dezvoltarea copiilor, ei bucurându-se de un impact pozitiv la toate nivelurile: intelectual, fizic, emotional şi social. Elevii clasei a I-a B au pornit într-o aventură a cunoaşterii şi au descoperit cât de importanţi sunt copacii pentru oameni şi pentru întreaga planetă.

  Copiii au aflat că arborii sunt denumiţi cele mai longevive fiinţe de pe planetă şi că ne sunt foarte folositori, în special pentru oxigenul pe care ni-l oferă. Explorând natura şi alegându-şi fiecare un copac drept studiu, elevii noştri au identificat părțile componente ale acestuia și au înţeles la ce se folosește fiecare parte.
 • 2020-05-27

  Teacher for a day

  Curioşi să vadă ce presupune meseria de profesor, elevii clasei a IV-a A au prins curaj şi şi-au provocat colegii să participe la lecţiile pregătite de ei. Profesorii de o zi au fost foarte implicaţi, încântându-şi audienţa.

  Zainab Kachouche le-a pregătit elevilor o lecţie în limba arabă, la care a fost nevoie de multă atenţie şi concentrare. Pentru a îi stimula, Iarina Popescu le-a propus colegilor să participe la ora distractivă de Teatru şi modă în creația artistică şi să îşi creze propriile piese vestimentare din materiale reciclabile.

  Letiţia Damian le-a oferit colegilor o călătorie prin frumoasa lume a animalelor la ora de zoologie, unde aceştia au aflat informaţii preţioase despre animalele preferate. O bună şi meritată relaxare a venit în cadrul clubului de gătit, unde Aniela Regdos a împărtăşit reţeta ei de brioşe cu colegii.

  Felicitări, dragi copii, pentru iniţiativă! Felicitări, Teacher, pentru susţinerea şi încurajarea copiilor!

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaaIVaA #teacherforaday #cookingclub #initiativa #sustinere #limbaaraba #teatrusimoda #cooking #scoalaonline #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine
 • 2020-05-25

  Arta de a fi elev

  Pentru că da, este o artă. Să participi la lecţii, să pictezi, să urmăreşti indicaţiile învăţătorilor şi profesorilor, să desenezi, să faci temele, să cânţi, să scrii, să descoperi. Aceste etape le-au urmat şi elevii de la clasa a II-a C, iar în activităţile desfăşurate de ei în ultimele săptămâni, culoarea, inspiraţia, implicarea şi bucuria au fost cuvintele cheie.

  Învăţătoarea Magdalena Toloş a stimulat imaginaţia copiilor, propunându-le jocul educativ tangram, un joc popular, distractiv și o bună ocazie de a învăța figurile geometrice într-un mod captivant. Tangramul cucereşte prin simplitatea sa atât elevii pasionați de matematică, cât și pe cei cu înclinații artistice.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaadouaC #figurigeometrice #temeinteractive #curcubeulbinelui #pictura #primavara #scoalaonline #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine • 2020-05-25

  Câștigătorul concursului “CEL MAI FRUMOS CEAS”

  Trofeul “CEL MAI FRUMOS CEAS” a fost câștigat de ceasul nr. 5, care a fost realizat de elevul Rareș Nicolae. Atât el, cât și colegii lui din clasa pregătitoare A au participat cu bucurie la concurs și au dat dovadă de multă răbdare și creativitate.

  Rareș, pregătește-te! Îți reamintim că premiul va consta într-o oră online pe platforma ZOOM, în care tu vei susţine o lecţie interactivă pentru colegii tăi.

  Felicitări câștigătorului și tuturor participanților, ca de fiecare dată, învățătoarea Andreea Chiru este mândră de voi! Noi, de asemenea! • 2020-05-22

  Deutsch ist toll mit Frau Carmen

  “Munţii sunt profesori tăcuţi care fac din noi discipoli ascultători”, spunea marele Goethe. Discipoli conştiincioşi au devenit şi elevii noştri, care participă cu energie şi voie bună la orele online de limba şi literatura germană, de unde nu lipsesc compunerile, exerciţiile de gramatică sau discuţiile libere.

  Cu un profesor precum Carmen Rusanu, o persoană pasionată de munca depusă, care îi îndrumă mereu pe elevi şi le transmite dragostea pentru limba germană, este o reală bucurie să înveţi, să realizezi diverse activităţi şi să asculţi cu atenţie noile lecţii predate.

  Ora de limba germana - Cantam cu entuziasm – https://youtu.be/_HLXaf0GC8A

  Ora de limba germana interactiva – https://youtu.be/-lejNV8La7s

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #limbagermana #orevirtualegermana #lectiilimbagermana #Goethe #scoalaonline #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-22

  Your favourite recipe – Time to cook

  We know, it is almost night and it is late, but our dynamic and innovative teacher, Andreea Mesescu is inviting us to a late dinner. The project she proposed to her 3rd grade students is really… tasty!

  The kids have prepared all kind of specialities, from starters, to dishes and delicious deserts. I don’t know about you, but I feel really hungry while watching the videos.What recipe do you prefer? I will go for the pancakes, of course!

  My favourite recipe - Elena Vladescu, clasa a III-a C – https://youtu.be/Va9bVhxDEJc

  My favourite recipe - Sonia Baltatanu, clasa a III-a C – https://youtu.be/nX4R5UvW-b0

  My favourite recipe - Anna Gucianu, clasa a III-a E – https://youtu.be/ZmKr-_eO1h0

  My favourite recipe - Anna Gucianu, clasa a III-a E – https://youtu.be/66oHwc04lUM

  My favourite recipe - Horia Vasile, clasa a III-a D – https://youtu.be/Og2i6MA025E

  My favourite recipe - Sofia Preda, clasa a III-a E – https://youtu.be/_f_71mNLr_4

  My favourite recipe - Anais Pirvu, clasa a III-a C – https://youtu.be/Y0CEtmNSeMc

  My favourite recipe - Cristina Nedelcu, clasa a III-a D – https://youtu.be/7lrZd2kNr94

  My favourite recipe - Acsinte Ema, clasa a III-a E – https://youtu.be/icdv45qQ7tc

  My favourite recipe - Ganescu Stefan, clasa a III-a C – https://youtu.be/2LlpVkdTrTI

  My favourite recipe - Radulescu Daria, clasa a III-a E – https://youtu.be/MpR-9B7R3YA

  My favourite recipe - Maria Badea, clasa a III-a E – https://youtu.be/etZF6mMTAyI

  My favourite recipe - Paraschiva Amiana, clasa a III-a D – https://youtu.be/uBBz_QyhXwI

  My favourite recipe - Rebeca Stanciu, clasa a III-a D – https://youtu.be/wpC5shXENqI

  My favourite recipe - David Mot, clasa a III-a D – https://youtu.be/PGB2bOLiYf8

  My favourite recipe - David Mot, clasa a III-a D – https://youtu.be/zsqjNRJzL0s

  My favourite recipe - David Mot, clasa a III-a D – https://youtu.be/8A-pF4_HlcU

  My favourite recipe - David Mot, clasa a III-a D – https://youtu.be/UJdLtjdoxxA

  My favourite recipe - David Mot, clasa a III-a D – https://youtu.be/nt0Qel2Gpog

  My favourite recipe - David Mot, clasa a III-a D – https://youtu.be/HUP6IFDjvFE

  My favourite recipe - Nicorici Raisa, clasa a III-a C – https://youtu.be/lo1O_0oPTW4

  My favourite recipe - Nicorici Raisa, clasa a III-a C – https://youtu.be/s9UMmuk0vc8

  My favourite recipe - Nicorici Raisa , clasa a III-a C – https://youtu.be/bTt7yUaYByY

  My favourite recipe - Ana Petcu, clasa a III-a E – https://youtu.be/r4bQLr0WgZo

  My favourite recipe - Ana Petcu, clasa a III-a E – https://youtu.be/SIUoB6HRVOs

  My favourite recipe - Pirvan Denisa, clasa a III-a E – https://youtu.be/gpDxsmj9nZM

  My favourite recipe - Pirvan Denisa, clasa a III-a E – https://youtu.be/B2KbGZoP5L0

  My favourite recipe - Vizireanu Patrick, clasa a III-a E – https://youtu.be/JUZ1_pz_Z8E

  My favourite recipe - Vizireanu Patrick, clasa a III-a E – https://youtu.be/Nx9nx6TF_Cc

  My favourite recipe - Vizireanu Patrick, clasa a III-a E – https://youtu.be/FG0pAULaKow

  My favourite recipe - Vizireanu Patrick, clasa a III-a E – https://youtu.be/aegZVEyVzFc

  My favourite recipe - Vizireanu Patrick, clasa a III-a E – https://youtu.be/t1F08Vtf4SI

  My favourite recipe - Vizireanu Patrick, clasa a III-a E – https://youtu.be/YCYwvzDynso

  My favourite recipe - Enache Adela, clasa a III-a D – https://youtu.be/ZcQaC9NQjrc

  My favourite recipe - Enache Adela, clasa a III-a D – https://youtu.be/UwM7STxogbw

  My favourite recipe - Matei Alissia, clasa a III-a D – https://youtu.be/BuxXlvb-mKs

  My favourite recipe - Matei Alissia, clasa a III-a D – https://youtu.be/JJoYU6nT4Po

  My favourite recipe - Matei Alissia, clasa a III-a D – https://youtu.be/GdN1Hr_xnHg

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #Englishclass #yourfavoriterecipe #studentscook #starters #dishes #deliciousdeserts #timetocook #cooking #project #scoalaonline #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine
 • 2020-05-20

  Olimpiada Internaţională de Limba Engleză Hippo se mută pe ZOOM

  Din cauza situaţiei generate de pandemie, semifinalele Olimpiadei Intenaţionale de Limba Engleză – Hippo se vor suştine online pe platforma ZOOM.

  Data planificată pentru semifinale este ultima săptămână din luna mai, 25-30 mai 2020. Competiţia va fi organizată la nivel global, iar grupurile participante vor fi împărţite pe niveluri.

  Le dorim elevilor noştri mult succes şi îi asigurăm de tot suportul nostru în această perioadă.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #Hippo #OlimpiadaHippo #Olimpiadadelimbaengleza #semifinale #Zoom #succes #totulvafibine


 • 2020-05-20

  Cărţile cu Apolodor – Jurnal de călătorie

  La fel ca protagonistul poeziilor lui Gellu Naum, mult iubitul pinguin Apolodor, elevii clasei a treia E au călătorit intens zilele acestea. O călătorie virtuală printre lecţiile dinamice şi interactive, susţinute de învăţătoarea Mirabela Mitu şi diversele teme efectuate cu entuziasm.

  Descoperind aventurile pinguinului Apolodor şi ale prietenilor săi, în versuri amuzante, copiii au recitat pe roluri poeziile cuprinse în Cărţile cu Apolodor. Ora de AVAP a adus multe zâmbete pe feţele elevilor, aceştia realizând diferite emoticoane.

  “Iată-l pe Apolodor
  Fost, pe vremuri, călător.
  Să reţinem cel puţin
  Faptul ca e pinguin.

  Lângă el e Amedeu
  Cel mai cumsecade leu.
  Cântăreţ la clarinet
  Şi din când în când poet.

  Blondul din fotografie
  Este cangurul Ilie.
  Fiind cangur, aşadar,
  Are şorţ cu buzunar.

  Pe toţi trei iubindu-i, foarte,
  Vi i-am adunat în carte.”

  A doua carte cu Apolodor – https://youtu.be/9u3ZO6rTCGw

  Amedeu, cel mai cumsecade leu – https://youtu.be/vfKyitlyLAY

  Apolodor, spala-te si fii curat! – https://youtu.be/x8Yg_tXcJWE

  Apolodor - un pinguin calator – https://youtu.be/TJCPYDkVSaw

  Apolodor, pinguinul calator – https://youtu.be/1kx3F-HRZxI

  As putea sa iti dau un sfat – https://youtu.be/0mxqXgM06II

  Blondul din fotografie este cangurul Ilie – https://youtu.be/kvBj7v7Zf4s

  Cangurul Ilie, prietenul lui Apolodor – https://youtu.be/-dQzYEWa2xk

  Cantaret la clarinet si din cand in cand poet – https://youtu.be/Xl3Zk8Nunic

  Cartile cu Apolodor – https://youtu.be/ASwEp3j0xVY

  Ce e drept, e drept – https://youtu.be/PolC26MmbJM

  Fiind cangur, asadar / Are sort cu buzunar – https://youtu.be/XbHzPUmfuSE

  Iata-l pe Aplodor / Fost pe vremuri calator – https://youtu.be/A10kYCVs-EI

  Langa el e Amedeu – https://youtu.be/kHYQ2hUy_A8

  Poezii despre Apolodor – https://youtu.be/ZRlGPSfqMZE

  Prietenii lui Apolodor – https://youtu.be/Ezut2_-8pDI

  Recitam cu veselie – https://youtu.be/uV1koBW0Zrc

  Sa retinem cel putin / Faptul ca e pinguin – https://youtu.be/mF7ThOiVIuk

  Un pinguin care a fost pe vremuri calator – https://youtu.be/NGQTCb_0nyM

  Vreau sa fiu stralucitor – https://youtu.be/1FjQz6sEIi4

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaatreiaE #memorizare #CartileluiApolodor #AVAP #poezie #eleviirecitapoezii #Apolodor #unpinguincalator #recitam #scoalaonline #lucramdeacasa #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-19

  Timpul trece

  Tic tac, Tic tac

  Lecţia despre ceas şi măsurarea timpului i-a fascinat pe elevii clasei pregătitoare A, care au lucrat cu bucurie şi energie, au fost ingenioşi şi au realizat ceasuri autentice. Învăţătoarea Andreea Chiru a dorit să îi răsplătească pe micuţi pentru minunatele creaţii şi a organizat un concurs pe care îl puteţi urmări pe pagina noastra de Facebook – King George International School.

  Doar acolo puteţi vota ceasurile preferate, astfel, cu ajutorul dumneavoastră, vom alege “CEL MAI FRUMOS CEAS”. Premiul va consta într-o oră online pe platforma ZOOM, în care realizatorul ceasului câştigător va face schimb de roluri cu învăţătoarea Andreea şi va susţine o lecţie interactivă pentru colegii săi. Cine nu şi-ar dori să fie în pielea dascălului său măcar pentru 60 de minute?!

  Invatam sa citim ceasul - Tic, tac! Tic, tac! https://youtu.be/q5VTij4f8o0

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #concurs #tictac #celmaifrumosceas #ceasuriautentice #clasapregatitoareA #scoalaonline #lucramdeacasa #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-18

  Caracatiţa – înţeleapta adâncurilor

  Ora de Arte Vizuale şi Abilităţi Practice s-a transformat într-o frumoasă călătorie în adâncul apelor pentru elevii clasei a II-a B. Aceştia au pătruns cu imaginaţia în universul colorat și minunat al mărilor și oceanelor și au creat o caracatiță.

  Învăţătoarea Anca Briceag le-a oferit elevilor informaţii preţioase despre aşa numitul “cameleon al mărilor” şi le-a explicat cu răbdare şi entuziasm ce paşii trebuie să urmeze pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectul “Lumea de sub ape - Caracatiţa”.


 • 2020-05-15

  Capsula Familiei

  “Familia este cel mai frumos cadou din partea lui Dumnezeu.”

  Amintiri preţioase, fotografii şi diverse obiecte cu semnificaţie pentru membrii familiilor au fost închise în “Capsula Familiei” pregătită de elevii clasei a III-a B, cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei.

  Inspiraţi de părinţi şi îndrumaţi de învăţătoarea Monica Moraru, copiii au lucrat cu emoţie şi au realizat creaţii inedite pe care le vor îngropa şi care vor fi descoperite după ani de zile.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaaIIIaB #proiect #ZiuaInternationalaaFamiliei #capsulafamiliei #scoalaonline #lucramdeacasa #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-15

  Ziua Internaţională a Familiei

  În fiecare an, la data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiei, pentru a marca importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor.

  Astăzi, noi vă dorim să vă găsiţi liniştea şi echilibrul cu familiile voastre, să fiţi puternici, uniţi şi să vă bucuraţi de momente unice împreună!


 • 2020-05-14

  A “Dear” Letter

  “We text. We emoji. We e-mail and message and facebook. When was the last time you wrote a letter? Here is the challenge for today. Write a letter to someone you love. Or someone you owe an apology. Maybe write a letter to yourself. It can be about anything you want but if you are stuck, write a letter of gratitude to a friend, a family member, a teacher. Write an apology for someone you wronged. Or just tell someone how special they are and let them know you are happy they are in your life.
  Good luck!
  Your teacher,
  Andreea

  Our fifth grade students, coordinated online by their lovely teacher Andreea Mesescu, wrote emotional letters dedicated to their parents, teachers, colleagues or friends.

  #KingGeorgeInternationalSchool #adearletter #writealetter #fifthgrade #emotionalletters #stayhome #staysafe #lovelyteacher #challenge


 • 2020-05-13

  Cât este ceasul?

  A mai trecut o secundă… În clasa pregătitoare C, elevii au confecţionat ceasuri personalizate şi au pregătit invitaţii la diverse evenimente pentru colegii, prietenii sau părinţii lor.

  Ştiind că sunt fani ai emisiunii Asia Express, unde fiecare secundă contează, învăţătoarea Alexandra Adumitrăcesei le-a pregătit celor mici o surpriză pe pagina noastră de Facebook - King George International School:

  "Simpaticii mei,

  Sarcina voastră de astăzi este aceea de a găsi și ceasul confecționat de mine. El se ascunde printre aceste poze. Odată găsit, veți observa ca am un mesaj pentru voi, scris cu roşu.
  Căutaţi numele vostru pe ceas și numărul din cerculeț. În comentariu va trebui sa scrieți un mesaj, mie sau colegilor, numărul din cerculeț, ora și minutul în care ați văzut postarea.

  Succes, simpaticilor! "

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasapregatitoareC #misiune #secunda #timpul #ceas #lectiedespreceas #AsiaExpress #invitatie #inspiratie #culoare ##scoalaonline #lucramdeacasa #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine • 2020-05-13

  Este timpul pentru pizza!

  Energica educatoare Cristina Yakupoglu şi-a mobilizat preşcolarii din Grupa Jelly Beans şi le-a propus să petreacă o după-amiază în bucătărie. Aici, micuţii bucătari au pregătit o pizza delicioasă cu ajutorul fraţilor, părinţilor şi bunicilor.

  Astfel de activităţi distractive şi educative le dezvoltă copiilor îndemânarea şi pasiunea pentru gătit şi le exersează răbdarea, în aşteptarea preparatului final. Cei mici s-au bucurat de timp magic petrecut împreună cu familia lor şi au savurat pofticioşi pizza.


 • 2020-05-12

  „Apa este începutul tuturor lucrurilorˮ

  Apa este unul dintre cele mai preţioase daruri ale naturii. Fără apă, viaţa nu ar fi posibilă, aceasta reprezentând o componentă vitală a organismului uman. Sub coordonarea învăţătoarei Alina David, clasa a III-a C a realizat un proiect transdisciplinar despre inteligenţe multiple, având ca subiect comun “APA”.

  Responsabilitatea de a învăţa despre apă, cea mai de preţ resursă de pe planeta noastră, îi ajută pe elevi să înţeleagă importanţa acesteia. Fie că au recitat poezii despre apă, au discutat despre influenţa ei asupra mediului şi vieţuitoarelor, au făcut experimente cu aceasta, au construit machete sau i-au descoperit sunetul, copiii au dus la bun sfârşit un proiect lăudabil.

  Lacul, Mihai Eminescu - Recita Elena Vladescu – https://youtu.be/oh04IsWBXUg

  Sunetul apei – https://youtu.be/Xu-x9_Syl6k

  Coborarea apelor, Mihai Eminescu - Recita Anais Pirvu – https://youtu.be/ujXVjmYz-8c

  Proiect transdisciplinar APA - Macheta Elena Vladescu – https://youtu.be/7YNLX-H0aAk

  Stiinte ale Naturii - Sonia Baltatanu – https://youtu.be/a2AZLhjEjpU

  Experiment cu apa si ulei - Clasa a III-a C – https://youtu.be/8DbfJN3qZ9Q

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaaIIIaC #proiecttransdisciplinar #proiectapa #poeziiMihaiEminescu #scoalaonline #lucramdeacasa #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-12

  Experimentăm şi învăţăm

  Curiozitatea şi creativitatea au fost ingredientele cheie folosite de elevii clasei a III-a B pentru a realiza experimente distractive şi spectaculoase. Pe baza acestora, copiii înţeleg şi asimilează noţiuni de bază din fizică şi chimie, îmbogăţindu-şi cunoştinţele şi dezvoltându-şi capacitatea de analiză.

  În această perioadă, care ne-a schimbat lumea într-una virtuală, învăţătoarea Monica Moraru le-a fost în permanenţă alături copiilor. Ea i-a încurajat şi i-a ajutat să identifice emoţiile şi trăirile puternice, să şi le exprime şi să empatizeze cu persoanele din jurul lor.

  Un curcubeu spectaculos - Tudor Gavril – https://youtu.be/OLSr0ebHG-k

  Vulcanul Etna erupe - Sara Dimu – https://youtu.be/Re3aNcFYHw0

  Vulcanul Vezuviu, invaluit in fum - Stan Ioan – https://youtu.be/FIzgs5UT7Wg

  Eruptie vulcanica - Tudor Gavril – https://youtu.be/kyUEWJI30qU

  Cu rabdare am lucrat/Curcubeu eu am creat - Matei Iordache – https://youtu.be/2OllnoqyHtY

  Un vulcan activ - Francesca Balasescu – https://youtu.be/WsEHH5MmDy0

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #clasaaIIIaB #experimente #proiectevulcani #curcubeu #vulcanulEtna #emotii #empatie #sentimente #vulcanulVezuviu #scoalaonline #lucramdeacasa #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine • 2020-05-11

  Implicare-Pasiune-Progres

  Cei mai mici elevi ai noştri, cei de la clasele pregătitoare se bucură zilnic de lecţiile virtuale şi provocările întâmpinate în activitatea didactică. Mereu implicată şi atentă la nevoile elevilor săi, învăţătoarea clasei pregătitoare B, Codruţa Panait, îi îndeamnă să lucreze cu entuziasm şi pasiune.

  Pentru că respectă programul zilnic, realizează fişe şi activităţi practice, sunt dedicaţi şi conştiincioşi, învăţătoarea a venit cu o idee inedită şi le-a oferit copiilor diplome pentru “implicarea şi rezolvarea temelor în casă”.


 • 2020-05-07

  "Spune-mi şi voi uita, predă-mi şi îmi voi aminti, implică-mă şi voi învăţa."

  Activităţile realizate în cadrul disciplinei Arte Vizuale şi Abilităţi Practice au un rol foarte important în dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei elevilor. Aceste lecţii conduc la achiziţionarea unor cunoştinţe, la dezvoltarea unor deprinderi şi aptitudini practice în rândul şcolarilor.

  La clasa a I-a E, fiecare activitate desfăşurată la AVAP a avut caracter practic, recreativ-creativ-atractiv. Aşadar, copiii au realizat diverse creaţii, apreciate de cei dragi şi de învăţătoarea Emilia Capotă, care i-a ghidat online cu multă răbdare şi implicare.


 • 2020-05-06

  Personaje de poveste

  Dacă trebuie să alegi între a fi corect și a fi bun, optează întotdeauna pentru bunătate: așa sună unul dintre principiile domnului Browne, profesorul de engleză al protagonistului din romanul „Minunea”, Auggie. Literatura pentru copii constituie o sursă inepuizabilă de călătorii imaginare, din care copiii se întorc mai bogaţi, mai curajoşi, mai fericiţi.

  Elevii clasei a I-a A au trăit cu intensitate alături de eroii îndrăgiţi ai operelor literare citite şi au intrat în pielea personajelor la propriu. Astfel, creativa învăţătoare, Diana Ungureanu, care îi încurajează mereu să îşi petreacă timpul liber citind şi descoperind lucruri, a susţinut ora de limba şi literatura română cu Zorro, Rapunzel, Don Quijote de la Mancha, August Pullman, Mickey Mouse, Apolodor şi alte personaje iubite de copii.


 • 2020-05-05

  Copilăria – lumea miracolelor şi a magiei

  Copilaria înseamnă joacă, inocenţă, bucurie, zâmbete, armonie. Această perioadă a grădiniţei online ne-a oferit mai mult ca oricând posibilitatea de a observa inocenţa copiilor, de a le asculta dorinţele, de a-i lăsa să îşi exprime sentimentele.

  Preşcolarii de la King George – Uverturii ne-au impresionat prin mesajele transmise către educatoare şi colegi. Cei mici aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la grădiniţă şi să se revadă cu grupele lor. Un sincer “Te iubesc” sau “Mi-e dor de tine” le-a topit inimile cadrelor didactice.

  Pregătiţi-vă, îi puteţi urmări mai jos pe micuţii noştri entuziasmaţi şi emoţionaţi:

  Puisori si doamna Veronica, eu VA IUBESC! – https://youtu.be/buJ9hPL_3u0

  Mi-e dor de gradinita si de colegi – https://youtu.be/t9jWfvFSD7A

  Un sincer TE IUBESC dintr-un leagan – https://youtu.be/qE_bLR_GVz4

  Puisori, abia astept sa ne vedem – https://youtu.be/UBUoZpqz9Xc

  Lucram fise cu entuziasm – https://youtu.be/MeBr-2zlShE

  Mica bucatareasa face gogosi – https://youtu.be/Sr576sDbDPg

  Experiment - Vulcanul care erupe – https://youtu.be/y0qureStIX4

  Azi impartim pupici – https://youtu.be/11LZGVqV2RE

  Cireasa verde - Cei mai buni povestitori, copiii – https://youtu.be/f1aLZiUvd2o

  Declaratie de iubire pentru doamna Nicoleta – https://youtu.be/dQpbm6p8s88

  Dor de doamna Nicoleta – https://youtu.be/cxXNODpJDfM

  Dor de Puisori – https://youtu.be/uzFVPA8K8Og

  Eva imparte iubire si pupici pentru Buburuze – https://youtu.be/GfNvHBR_5Ic

  Experiment Porumbul saltaret – https://youtu.be/-h_RMFaa6gc

  Impartim pupici – https://youtu.be/mCltaDb21w8

  Inocenta si pupici – https://youtu.be/uGBUoHBGdKs

  Iubire pentru educatoare si colegi – https://youtu.be/vC2AwA1ZHJE

  Povestea dinozaurilor – https://youtu.be/WBrOp05go2U

  Pupici pentru doamna Daniela – https://youtu.be/erNR3cX9lhA

  Pupici pentru doamna Rodica – https://youtu.be/uxp5qpXWS4k

  Vulcanul colorat – https://youtu.be/32YDaF2XOi4

  Vulcanul din bucatarie – https://youtu.be/ubzy-vEf6To


 • 2020-05-04

  Întâlnire cu energia

  Elevii Şcolii Internaţionale King George s-au întâlnit cu energia în cadrul programului educaţional „Întâlnire cu energia”, lansat de Engie în parteneriat cu Asociaţia Hands Across România şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

  O activitate interactivă şi antrenantă, primită cu entuziasm şi curiozitate de către elevii clasei a IV-a A, care s-au implicat şi au făcut schimb de informaţii.

  Alcătuit din două lecţii predate interactiv şi din concursul „Câştigă cu Metano”, proiectul de anvergură are drept obiectiv educaţia tinerei generaţii în ceea ce priveşte utilizarea raţională a surselor de energie şi conştientizarea importanţei protecţiei mediului înconjurător.

  De asemenea, atelierul vizează transmiterea către elevii de clasa a IV-a a unui conţinut informaţional suplimentar despre sursele de energie şi despre utilizarea în condiţii de siguranţă a gazului natural.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #Engie #AsociatiaHandsAcrossRomania #MinisterulEducatieiNationale #intalnirecuenergia #energie #activitatiinteractive #proiecte #programeducational #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-04

  Endangered animals

  An endangered species is a species that very likely to become extinct.


  Our English teachers, Andreea Mesescu and Nicoleta Cahniţă, who are always involved, tried to convey their interest in wildlife and science by asking their students to prepare projects about endangered animals.


  Children are sympathetic to the plight of endangered animals when they learn about them and this is a helpful way to get children thinking critically about the effect of human actions on the environment as a whole.


  The students discovered why animals are endangered, how we can help these species and whom are the most endaangered animals.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #endangeredanimals #species #involved #science #wildlife #schoolprojects #English #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-05-02

  Pasiune – Perseverenţă – Profesionalism

  Se spune că “dacă acţiunile tale îi inspiră pe ceilalţi să viseze mai mult, să înveţe mai mult, să facă mai mult şi să devină mai mult, atunci eşti cu adevărat un lider.” Clasa a IV-a A este coordonată de un om implicat, învăţătoarea Cristina Puchea, care pune pasiune în tot ceea ce face şi le transmite copiilor dragostea pentru şcoală.

  Învăţătoarea se axează pe metode modern de predare, stimulând interacțiunea între elevi, în timpul activităților şi proiectelor. Aceştia sunt creativi, dornici de cunoaştere şi au idei inovatoare. Mai jos puteţi urmări câteva dintre proiectele şi lecţiile realizate cu entuziasm de elevii clasei a IV-a A.

  Clasa virtuala – https://youtu.be/5GQd-tm23UE

  Constitutia clasei noastre virtuale – https://youtu.be/8gle1Vyrxhg

  Maleficent - I must say, I really felt quite distressed at not receiving an invitation – https://youtu.be/UIBLabR5FDY

  Maleficent - Work in team – https://youtu.be/gw-TtcJM_Yg

  Maleficent - Mistress of Evil, Disney Movies – https://youtu.be/dMxcVvK5Sso

  Monologue - A Story To Tell – https://youtu.be/UuWPNYH-N24

  Monologue - Pay Attention At Stop Lights – https://youtu.be/xI93Eg9W8Zk

  Monologue - Pay attention – https://youtu.be/KuMpQZuYtiE
  Prezentare Banca Nationala a Romaniei – https://youtu.be/gdX3uufGNyo

  Prezentare Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa – https://youtu.be/zsDRb8aHw04

  Proiect Banca Nationala a Romaniei – https://youtu.be/NqCwydVfsbw

  Proiect Club Control – https://youtu.be/dBdFPzsRMLU

  Proiect Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa – https://youtu.be/XCSDS5YvRGM

  The Little Prince - Chapter 2, Angelfire – https://youtu.be/zzH8woEQsVI

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #perseverenta #clasaaIVaA #proiecte #limbasiliteraturaromana #pasiune #implicare #profesionalism #matematica #activitatipractice #noistamacasa #totulvafibine • 2020-05-01

  Lumea de sub ape

  Viața marină este aventuroasă şi plină de mistere. Ghidaţi cu atenţie şi perseverenţă, elevii clasei a II-a D au explorat această fascinantă lume a apelor, împreună cu învăţătoarea lor, Gabriela Ilonca.

  Copiii au creat mediul subacvatic în viziunea lor, o explozie de forme si culori absolut nebănuite, cu multe vieţuitoare, care îţi acaparează imediat privirea. Peştişori zburdalnici, alge, corali, căluţi de mare, broscuţe, stele de mare, o serie de animale fabuloase, fiecare cu trăsăturile lor unice.


 • 2020-05-01 • 2020-04-30

  Let’s start cooking!

  Our third A grade students were master chefs for one day and showed that cooking can be fun and enjoyable. Learning to cook helps our students to learn about nutrition and healthy eating. They were really happy to create something by themselves, and of course, to enjoy their masterpieces.

  The students prepared delicious desserts and main courses: chocolate pancakes, parmesan pasta, rice with milk and cinnamon, banananas apples-grapes bike, chicken breast with herbs and mashed potatoes, chocolate muffins, churros, cheese sandwich, muffins with strawberries and chocolate, pancakes with candied dried fruits, stuffed boiled eggs and wild rice, ham and cheese sandwiches, chocolate pudding, american pancakes with forest fruits and maple syrup, cheese sandwich, chicken soup, american pancakes with apples and cinnamon, omelette.

  The teacher Alexandra Pîrnea prepared zucchini stuffed with cheese, pancakes and Hungarian Goulash.

  Andreea Irimia – Chocolate pancakes: https://youtu.be/wzmhKcYPT8g

  Catrina and Ana Badau – Omelette: https://youtu.be/2N7b1XfMW08

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #masterchef #cooking #muffins #maincourses #desserts #learntocook #pancakes #noistamacasa #totulvafibine • 2020-04-29

  Micii creatori

  La clasa pregătitoare D, tânăra şi energica învăţătoare, Lavinia Stan, pune accentul pe dezvoltarea creativităţii elevilor. Prin joacă şi cu mult entuziasm, micuţii au realizat creaţii handmade vesele şi colorate.

  Pentru sărbătorile internaţionale de luna aceasta – Ziua Pământului şi Ziua Internaţională a Cărţii, ei au pregătit proiecte ample. Şi cum orice creaţie porneşte dintr-o imaginaţie bogată, elevii şi-au tipărit şi prezentat propriile cărţi.


 • 2020-04-28

  Activităţi creative şi distractive

  Lecţiile online le dau posibilitatea elevilor de a îşi desfăşura activităţile în propriul cămin, sarcinile de lucru fiind corelate cu realitatea pe care o trăim. Încurajaţi cu stoicism şi multă răbdare de învăţătoarea Magdalena Toloş, elevii clasei a II-a C şi-au valorificat cunoştinţele dobândite până acum şi au pregătit teme creative.

  S-au bucurat de o minunată călătorie subacvatică şi au aflat informații prețioase despre mediul de viață al peştilor şi al altor animale care trăiesc în adâncuri. Ieri, elevii şi-au petrecut ziua în bucătărie, unde s-au transformat în bucătari şefi şi au gătit după propriile reţete.


 • 2020-04-26

  Au fost desemnaţi câştigătorii concursului “OUL MAGIC” - premiul “Cel mai frumos ou de Paşte – 2020”

  Dragi kinggeorgieni,

  Vă mulţumim pentru participarea la concursul “OUL MAGIC”!

  Creaţiile voastre au fost admirate şi apreciate de zeci şi sute de oameni, vă felicităm pe toţi pentru ingeniozitate şi implicare. Aţi demonstrat încă o dată că mâinile voastre dibace pot crea lucruri minunate.

  Câştigătoare au fost cele trei ouă:

  Primul loc: 1.161 like-uri => OUL MAGIC nr. 54 => Păpuşă rusească-Papion-Minion – Stroe Miruna, Clasa a II-a E

  Locul al doilea: 1.018 like-uri => OUL MAGIC nr. 68 => Gaşca emoticoanelor – Grigoraş Mario Eduard, Clasa a V-a

  Locul al treilea: 396 like-uri => OUL MAGIC nr. 26 => Întruchipare – Popescu Iarina Maria, Clasa a IV-a A

  Copiii se vor bucura de următoarele premii:

  Premiul I: 2 bilete film sau 2 bilete teatru, (adaptate vârstei câştigătorului) şi ouă de ciocolată;

  Premiul II: 1 bilet la un atelier de creaţie (adaptat vârstei câştigătorului) şi ouă de ciocolată;

  Premiul III: Set 3 cărţi (adaptate vârstei câştigătorului) şi ouă de ciocolată.

  Câştigătorii vor intra în posesia premiilor, de îndată ce revenim în colectivitate, după ce perioada de criză se va încheia.

  Felicitări, dragi câştigători! • 2020-04-26

  „Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul”

  În urmă cu opt luni, la începutul anului şcolar, păşeau emoţionaţi în clasă, copleşiţi de o nouă lume şi o experienţă unică – gimnaziul. Treptat, elevii clasei a V-a s-au cunoscut, s-au descoperit, au lucrat, au explorat materii noi, au creat lucruri memorabile împreună şi au devenit o echipă.

  Ghidaţi zi de zi de profesorul diriginte, Andreea Mesescu, cea care le-a insuflat copiilor respectul, pasiunea şi curajul, clasa a V-a s-a transformat într-o echipă frumoasă, puternică, unde munca, implicarea şi responsabilitatea au pus în mişcare proiecte inspirate.

  În această perioadă a lecţiilor virtuale, elevii de gimnaziu au lucrat conştiincios, au participat la ore interactive şi jocuri online, respectându-şi programul şi realizându-şi temele eficient.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #gimnaziu #echipa #succes #iubire #pasiune #implicare #responsabilitate #valorielevi #diriginte #limbaengleza #echipa #clasaaVa #noistamacasa #totulvafibine


 • 2020-04-24

  Minionii împart IUBIRE

   

  Azi, cu mare bucurie,

  Dorim să-mpărţim IUBIRE!

  Provocare am primit,

  De la Teacher Anca a pornit.

   

  Ea ne-a oferit IUBIRE,

  Chiar şi-n timp de pandemie.

  MINIONI dragi, cu prestanţă,

  Teacher de bine ne-nvaţă.

   

  Inimioare am creat

  Din cuburi noi le-am format.

  Energici şi îndemânatici,

  Am lucrat şi am fost practici.

   

  Pluşuri, maşinuţe, lemn,

  S-au transformat în îndemn.

  Inima s-o dăruim,

  IUBIREA să o împărţim.

   

  Teacher Anca Ungureanu imparte IUBIRE minionilor – https://youtu.be/c2rc8xdpFuI

  Minionii impart IUBIRE – https://youtu.be/LmBllRTD_fI

  Alexandru Radulescu - Grupa Minionilor împarte IUBIRE – https://youtu.be/PYuSb7ZfB8c

  Camelia Iacob - Astazi impartim IUBIRE – https://youtu.be/Y15m2HpCoDY

  David Anghel - Minionii împart IUBIRE – https://youtu.be/U-FH1cFd4qQ

  Floricica Stefan - Astazi impartim IUBIRE – https://youtu.be/IlCIpX-H4j4

  Razvan Capota - Grupa Minionilor împarte IUBIRE – https://youtu.be/Y-6-yJLPLnE

  Sebastian Dita - Minionii împart IUBIRE – https://youtu.be/txSzqK_mVf8

  Teodora Vartejaru imparte IUBIRE colegilor ei – https://youtu.be/ARu80hKLFTA

  Floricia Stefan accepta provocarea colegilor – https://youtu.be/AJ2hQpMfigY

   

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #gradinita #iubire #astaziimpartimiubire #provocareaeducatoarei #bucurie #colegi #grupaminionilor #minionii #noistamacasa #totulvafibine


   


 • 2020-04-24

  23 Aprilie – Ziua Internaţională a Cărţii

  „Cărţile sunt mai mult decât cărţi, ele sunt viaţa, sufletul şi miezul timpurilor trecute, motivul pentru care oamenii au muncit şi au murit, esenţa şi chintesenţa vieţilor lor.”

  Data de 23 aprilie marchează atât Ziua Internaţională a Cărţii, cât şi trecerea în eternitate a doi titani ai literaturii universale: William Shakespeare și Miguel de Cervantes.

  Inspiraţi de semnificaţia acestei zile, elevii noştri au răsfoit cărţi, au citit, au scris rezumatele cărţilor citite, au pregătit mesaje pentru încurajarea lecturii şi chiar au creat propriile cărţi.

  Cititul reprezintă un element important în procesul de dezvoltare intelectuală, spirituală și personală a copiilor. Ei îşi îmbogăţesc vocabularul şi descoperă lucruri noi citind. Totodată, lectura le formează abilitățile de a se concentra, de a memora şi le stimulează imaginația și creativitatea.

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #ZiuaCartii #sarbatoare #sarbatorimcititul #cititi #elevi #calatorie #carti #lectura #citit #Shakespeare #MigueldeCervantes #literatura #noistamacasa #totulvafibine • 2020-04-23

  LA MULŢI ANI!

  Fie ca Sfântul Gheorghe să vă călăuzească mereu!

  Vă dorim să fiţi sănătoşi, plini de energie şi să vă bucuraţi de cei dragi! • 2020-04-23

  START VOT concurs “OUL MAGIC” – “Cel mai frumos ou de Paşte – 2020”

  Acum puteţi începe să votaţi printr-un LIKE oul preferat. Totodată, se încheie înscrierea ouălor în concurs, vă rugăm, să citiţi şi să respectaţi regulile notate în postări. În concurs au fost înscrise 71 de ouă magice, realizate de şcolarii şi preşcolarii noştri. Felicitări, dragi copii, pentru implicare, creativitate şi ingeniozitate!

  Ouăle de Paşte au prins viaţă sub mâinile dibace ale micilor şi marilor artizani, s-au realizat poveşti, interpretări şi personaje cu adevărat admirabile. Am creat încă o dată momente fericite pentru copii, sărbătorile sunt primite cu multă bucurie de comunitatea şcolii noastre.

  Câştigătoare vor fi desemnate cele trei ouă care vor primi cele mai multe aprecieri (număr like-uri). Fiecare ou are notat un număr de concurs în descrierea fotografiei, cât şi detalii privind realizatorul creaţiei. Acestea au fost numerotate în funcţie de înscrierea în concurs.

  Veţi putea vota până duminică, 26 aprilie 2020, la ora 12:00. Ulterior, în aceeaşi zi, la ora 13:00 vor fi anunţaţi cei trei câştigători ai concursului.

  Vă mulţumim tuturor pentru înscrierea în concurs şi vă dorim mult succes!


 • 2020-04-23

  Ziua Pământului


  La mulţi ani, dragă Pământ, casa noastră mult iubită!


  Astăzi, am sărbătorit Ziua Pământului la Şcoala Internaţională King George. Sub îndrumarea învăţătorilor şi a profesorilor, elevii noştri au pregătit materiale dedicate Pământului şi şi-au exprimat iubirea pentru casa noastră.


  Ziua Internaţională a Mamei-Pământ este sărbătorită pentru a aminti fiecăruia dintre noi că trebuie să protejăm mai mult mediul înconjurător. De asemenea, scopul acestei sărbători este să atragă atenţia asupra efectelor poluării şi să ne iniţieze cu privire la acțiunile pe care fiecare dintre noi le poate întreprinde pentru a ajuta la conservarea naturii.


  Ziua Pamantului - Cum mi as dori sa arate Pamantul – https://youtu.be/2LtmsEmBXdA


  Ziua Pamantului - Costum din materiale reciclabile – https://youtu.be/AOgzX-aa2FM


  Costum din materiale reciclabile – https://youtu.be/zX3Id-RfZBk


  #ScoalaInternationalaKingGeorge #ZiuaPamantului #sarbatoare #sarbatorimPamantul #materialereciclabile #noistamacasa #totulvafibine #protejamnatura #mediulinconjurator


 • 2020-03-27

  „Imnul învățătoarei moderne” interpretat de elevii clasei a IV-a A

  “Suntem veseli și cântăm
  Chiar dacă acasă stăm.
  Şcoala noastră e acum
  Pe whatsapp sau pe Zoom.

  Refren:

  Fiecare are o învățătoare,
  Care n-are stare nicidecum.
  Zi de zi ne-nvaţă,
  Chiar de la distanță
  Și ne dă câte-un pupic pe Zoom.

  Și când toți ne-am conectat,
  Fericire i-am creat.
  Este tare bucuroasă,
  Toată școala e acasă.

  Refren

  Chiar dacă ne-am încurcat,
  Poate netul ne-a picat.
  A-nțeles și cu răbdare
  Ne-a condus la conectare.”

  Refren

  Imnul invatatoarei moderne interpretat de Daria Virlan, Clasa a IV-a A https://youtu.be/QBZ8XK3zCis

  Imnul invatatoarei moderne interpretat de Daria Borza, Clasa a IV-a A https://youtu.be/4O2V3ly8_dg

  Imnul invatatoarei moderne interpretat de Eveline Alexandru, Clasa a IV-a A https://youtu.be/fZ5lgod04EM

  Imnul invatatoarei moderne interpretat de Iarina Popescu, Clasa a IV-a A https://youtu.be/b4ngchNjAdM

  Imnul invatatoarei moderne interpretat de Letitia Damian, Clasa a IV-a A https://youtu.be/fOkKEVYevRE

  Imnul invatatoarei moderne interpretat de Zainab Kachouche, Clasa a IV-a A https://youtu.be/p6JyuooGRrk

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #Imnulinvatatoarei #clasaaIV-aA #schoolonline #ramanemconectati #orademuzica #homeschooling #Zoom


 • 2020-03-27

  Paradisul copiilor

  Copiii își creează un univers al lor, plin de culoare, jucării, bucurie, inocență și energie. Joaca este esențială pentru cei mici, prin aceasta își dezvoltă creativitatea, învață și explorează mediul înconjurător.

  Chiar dacă micuții noștri ne lipsesc enorm, ne bucurăm să îi vedem zâmbitori, entuziasmați, în propriul lor paradis, unde stau de vorbă cu animalul de companie, plantează flori, construiesc lego și puzzle-uri, pictează, dansează, inventează și creează.


 • 2020-03-26

  Răbdare, implicare, căldură şi dincolo de ecran

  Cei mai mici dintre elevii noştri, cei de la clasele pregătitoare, au dat dovadă zilele acestea de mult curaj, perseverenţă şi optimism. Deşi plimbările de primăvară sunt cele mai iubite de către copii, aceştia au înţeles restricţiile din această perioadă şi s-au concentrat pe lecţiile virtuale şi activităţile interactive propuse de către doamnele învăţătoare.

  Dornice să vină în sprijinul elevilor şi pentru a putea ilustra şi prezenta cât mai eficient cursurile, învăţătoarele claselor pregătitoare A, B, C şi D şi-au creat un mediu propice în propriul cămin. Fie că lucrează noi fişe, lecturează poveşti sau descoperă magica lume a literelor şi cifrelor, şi chiar dacă interacţionează prin intermediul unui ecran, copiii se bucură de căldura şi răbdarea dascălilor noştri.


 • 2020-03-26

  Creativi și îndemânatici

  La King George - Uverturii
  Suntem activi și simpatici.
  Educatoarele ne motivează,
  Părinții ne antrenează.

  Noi în case dacă stăm,
  Lipim, colorăm, pictăm.
  Creăm, cântăm și dansăm.
  Fișe, activități realizăm.

  Responsabili, conștiincioși,
  Din case nu suntem scoși.
  Îndrumați de educatoare,
  Și de părinți cu multă răbdare.

  Suntem cuminți și atenți,
  Mereu perseverenți.
  În sufragerie am creat
  Grădiniță unicat.

  Cel mai mic doctor din lume va recomanda: Stati acasa! https://youtu.be/8h5GQujRrXA

  Primavara a sosit: https://youtu.be/yZNd09aE7yo • 2020-03-25

  „Doamne, Doamne, te rog, să alungi virusul acesta, să îl pui în pământ. De acolo nu o să mai fugă niciodată. Vrem şi noi să ieşim afară şi să alergăm prin iarbă. Te rog frumos, Doamne, să faci tot ceea ce spun, numai bine vreau. Te iubesc, Doamne Doamne! ”

  Micuţa Antonia Stroe de la Grupa Bunnies din carul Şcolii Internaţionale King George vorbeşte în fiecare seară cu Doamne Doamne şi îi adresează cu naturaleţe rugăminţile ei.

  Puritate şi inocenţă, despre ele vorbim zilele acestea.
  Răbdare şi toleranţă, pe ele ne bazăm zilele acestea.
  Credinţă şi bunătate, ele ne luminează zilele acestea.
  Ingeniozitate şi creativitate, pe ele le descoperim zilele acestea.
  Solidaritate şi încurajare, ele ne ajută să mergem mai departe.

  Noi stam acasă! Totul va fi bine!

  https://youtu.be/4gSBxqd7Wgs


 • 2020-03-24

  Program de consolidare la clasele a treia

  Elevii claselor a III-a B, C şi D, îndrumaţi cu multă răbdare şi perseverenţă de către doamnele învăţătoare, au desfăşurat în această perioadă lecţii online, au luat parte la activităţi interactive şi s-au bucurat să se revadă cu ajutorul platformele utilizate.

  Cadrele noastre didactice au dat dovadă de ingeniozitate şi şi-au construit un întreg ansamblu de materiale educaţionale în propriile case, pentru a veni în sprijinul elevilor. Fixarea şi consolidarea cunoştinţelor este foarte importantă la nivelul tuturor claselor, copiii lucrând constant cu atenţie şi efectuându-şi temele primite.


 • 2020-03-23

  Educatoarele noastre, modele de urmat

  Suntem norocoşi. Norocoşi pentru că din comunitatea King George fac parte oameni implicaţi, devotaţi, care pun suflet şi pasiune în activităţile desfăşurate. Norocoşi pentru că preşcolarii şi elevii noştri răspund cu entuziasm provocărilor primite zi de zi.

  Este o perioadă dificilă pentru noi toţi, însă acest aspect nu le împiedică pe educatoarele noastre să îşi susţină în continuare orele interactive şi dinamice. La Grupa Bunnies, educatoarea Anca Cristea, mereu creativă, veselă şi dinamică i-a provocat pe copilaşii din grupă să cânte şi danseze, după propriul exemplu:

  Dansam si cantam - Grupa Bunnies, Teacher Anca Cristea https://youtu.be/JTtUKHe9n1Q

  Micuţii au răspuns cu emoţie şi voioşie:

  Dansam si cantam - Grupa Bunnies, Anastasia Dochinoiu https://youtu.be/12IG7_dB-_s

  Dansam si cantam - Grupa Bunnies, Andrei Branzoiu https://youtu.be/qGquH2hu8ww

  Dansam si cantam - Grupa Bunnies, Antonia Jiganie https://youtu.be/-QnbnMoymKA

  Dansam si cantam - Grupa Bunnies, Sara Stancaseanu https://youtu.be/nsQkShsfVVM

  Dansam si cantam - Grupa Bunnies, Vlad Irimia https://youtu.be/jV9iQ0tJa2g

  Felicitări, dragilor, suntem mândri de voi!

  #ScoalaInternationalaKingGeorge #educatoare #modeledeurmat #noistamacasa ##dansamsicantam #oreinteractive #GrupaBunnies • 2020-03-20