NOUTĂȚI

 • 2017-10-24

  643

    PROIECTUL LUNII OCTOMBRIE

   

  Dragi părinți,

  Vom marca cel mai înspăimântător moment al anului, sărbatoarea de Halloween, în data de 30 octombrie, când elevii școlii noastre vor veni îmbrăcați în portocaliu (poate fi un tricou, o eșarfă sau o șapcă).

  Vom păstra tradiția și vom merge din clasă în clasă  pentru a spune : ”Trick or treat!” , să ne distrăm și să adunăm bombonele.

  Vom avea nevoie de ajutorul dumneavoastră, deci vă rugăm să le dați copiilor câte o punguță de bomboane (sugus, caramele sau jeleuri).

 • 2017-10-24

  OCTOBER SCHOOL PROJECT

   

  Dear parents,

  We will mark up the spookiest time of the year on 30th of October, when our pupils will come to school dressed in orange clothes ( an orange          T-shirt or hat...).

  We will keep the tradition and we will go from class to class to say :” Trick or treat!”  to collect candies and have fun.

  We will need your help regarding the candies: please bring a small amount of candies (sugus, jelly…) for this activity.

  Please remember we will start this activity on Monday, 30 October, at 9:00.

  Warm thanks for your collaboration.

  Your class teacher.

 • 2017-09-06


  Clopoțelul vesel anunță debutul unui nou an școlar!

  Dragii noștri, după o binemeritată vacanţă vă anuntăm cu bucurie și emoție începerea oficiala a anului școlar 2017-2018, luni, 11 septembrie 2017, după următorul program:

  - ora 09.00 elevii claselor pregătitoare și claselor I

  - ora 10.00 elevii claselor a II-a, a III-a  și a IV-a

  Cu emoții multe, vom da startul unei noi călătorii cu aventuri, descoperiri, distracție și veselie multă!

  Pregătim cu mari emoții acest  nou început  și vă așteptăm cu drag să petrecem împreună un an școlar minunat!

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Mesaj pentru părinți

Dragi Părinți,

 

Bine ați venit pe site-ul școlii noastre! Vă mulțumim pentru interesul pe care îl manifestați față de Școala Internațională King George și ne bucurăm să știm că vă preocupă educația copilului dumneavoastră, pe care îl pregătiți de grădiniță sau de școală! Școala noastră este locul prieteniei, iubirii și libertății. Este locul curajului, al exprimării și al îndrăznelii, locul unde înfrângem timiditatea și spaimele, unde învățăm și unde ne formăm caracterul, locul unde devenim.

Școala noastră reunește în prezent peste 1200 de copii, de diverse naționalități, înscriși în ciclul preșcolar și primar, care se pregătesc să își împlinească visele, cu pași mici, dar siguri, cu emoție, dar și cu încredere; reunește peste 1200 de părinți care văd în noi un partener stabil, cu experiență, în mâinile căruia pun viitorul copiilor lor; reunește peste 120 de cadre didactice calificate care, cu pasiune, se dedică copiilor dumneavoastră, definindu-le un traseu academic pentru succesul de mai târziu.

Mediul multicultural și educația bazată pe valori fac din Școala Internațională King George o școală unică, cu adevarat excepțională, o școală care formează viitori lideri pregătiți să obțină succes în viață. Porțile școlii noastre sunt deschise părinților și elevilor interesați să beneficieze de educație la standarde internaționale.

Școala Internațională King George este locul unde fiecare copil este important, unde prinde rădăcini și îi cresc aripi. Ne dorim modelarea de caractere, unde accentul se pune pe valori care să fie respectate nu prin constrângere, ci prin responsabilizare, prin determinarea comportamentului pozitiv. Pentru noi, principiile reprezintă mai mult decât reguli; ele stabilesc și coordonează direcția în viață, dându-i valoare și scop.

Vă așteptam cu drag să ne treceți pragul, încrezători că vom reuși împreună să conturăm frumos parcursul educațional al copilului dumneavoastră!

 

Cu drag,
Echipa Școlii Internaționale King George