NOUTĂȚI

 • 2017-10-24

  643

    PROIECTUL LUNII OCTOMBRIE

   

  Dragi părinți,

  Vom marca cel mai înspăimântător moment al anului, sărbatoarea de Halloween, în data de 30 octombrie, când elevii școlii noastre vor veni îmbrăcați în portocaliu (poate fi un tricou, o eșarfă sau o șapcă).

  Vom păstra tradiția și vom merge din clasă în clasă  pentru a spune : ”Trick or treat!” , să ne distrăm și să adunăm bombonele.

  Vom avea nevoie de ajutorul dumneavoastră, deci vă rugăm să le dați copiilor câte o punguță de bomboane (sugus, caramele sau jeleuri).

 • 2017-10-24

  OCTOBER SCHOOL PROJECT

   

  Dear parents,

  We will mark up the spookiest time of the year on 30th of October, when our pupils will come to school dressed in orange clothes ( an orange          T-shirt or hat...).

  We will keep the tradition and we will go from class to class to say :” Trick or treat!”  to collect candies and have fun.

  We will need your help regarding the candies: please bring a small amount of candies (sugus, jelly…) for this activity.

  Please remember we will start this activity on Monday, 30 October, at 9:00.

  Warm thanks for your collaboration.

  Your class teacher.

 • 2017-09-06


  Clopoțelul vesel anunță debutul unui nou an școlar!

  Dragii noștri, după o binemeritată vacanţă vă anuntăm cu bucurie și emoție începerea oficiala a anului școlar 2017-2018, luni, 11 septembrie 2017, după următorul program:

  - ora 09.00 elevii claselor pregătitoare și claselor I

  - ora 10.00 elevii claselor a II-a, a III-a  și a IV-a

  Cu emoții multe, vom da startul unei noi călătorii cu aventuri, descoperiri, distracție și veselie multă!

  Pregătim cu mari emoții acest  nou început  și vă așteptăm cu drag să petrecem împreună un an școlar minunat!

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Curriculum

Școala Internațională King George alege să urmeze curriculum-ul național, făcând posibilă astfel participarea copiilor la examenele naționale și, în același timp, la examenele de competență lingvistică corespunzătoare nivelelor de studiu și standardelor internaționale de evaluare.

În același timp, prin cele două variante de predare propuse, sistemul de predare bilingv-engleză și respectiv, sistemul de predare intensiv-engleză, este facilitat succesul elevilor în școli internaționale, atât din țară, cât și din străinătate.

Programa școlară, prin ariile curriculare (limbă și comunicare, matematică și științe ale naturii, om și societate, educație fizică, sport și sănătate, arte, tehnologii, consiliere și orientare) și, respectiv, disciplinele de studiu obligatorii și disciplinele opționale, urmărește realizarea profilului de formare a copilului care finalizează ciclul primar, profil determinat de competențe cheie specifice.

Curriculum-ul se referă la procesul de predare - învățare, la toate oportunitățile de educație formală și informală pe care instituția de învățământ le oferă elevilor. Misiunea noastră este de a le oferi elevilor educație la cele mai înalte standarde internaționale, de a-i forma pentru viitor și de a le oferi informații utile, de a-I încuraja să gândească critic, să pună întrebările corecte pentru a primi răspunsurile potrivite, pregătindu-I astfel pentru a avea succes în orice domeniu în care vor profesa și în orice situație cu care se vor confrunta ca și adulți. De asemenea, ne dorim ca elevii noștri să devină adepții învățării continue, alegând să se informeze și să învețe pe tot parcursul vieții.

Bazându-ne pe toate aceste premise, abordarea învățării are în vedere o programă școlară care să fie accesibilă, coerentă, echilibrată, diferențiată, extinsă.