NOUTĂȚI

 • 2018-11-06

  Numărăm zilele până la “Noaptea povestilor de groaza”, vineri 16.11.2018.Îi așteptăm pe c...

 • 2018-11-01

  Mulți scheleți și fantomițe,Vrăjitoare, vampirițe,Pisici negre, dovlecei,Paienjeni și scarabe...

 • 2018-08-31

  Stimați Părinți,    Începutul lunii septembrie aduce primii fiori ai toamnei, iar jum...

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

After school

Programul de tip after-school are rolul de a completa dezvoltarea armonioasă a copilului, incluzând dezvoltarea inteligenței emoționale și a competențelor de comunicare și socializare.

Elevii înscriși în programul de tip after-school în cadrul Școlii Internaționale King George au timp să aprofundeze și să învețe temeinic, într-un mediu prietenos, prin metode de învățare confortabile și autentice, având parte de sprijin în înțelegerea materiilor de studiu, pregătindu-se suplimentar pentru concursurile și olimpiadele școlare, naționale și internaționale.

Numărul mic de elevi dintr-o clasă permite plasarea elevului ca individ unic în centrul actului de învățare, ca participant activ la propriul proces de instruire.

Proiectele și parteneriatele pe care le inițiem îi implică, le stimulează interesul și preocupările diverse, învățându-i să aibă inițiativă, să se organizeze și să exprime puncte de vedere argumentate.

Program Advanced English & Easy Homework

Acest program vine în intampinarea elevilor care vor să aprofundeze temeinic limba engleză. Prin intermediul celor 5 ore de limbă engleză pe săptămână desfășurate în conformitate cu metodologia curriculum-ului național, dar îmbunătățite cu metode de lucru propuse de University of Cambridge, micii școlari vor beneficia de o pregătire completă și complexă.

De asemenea, copiii vor beneficia de pregătirea temelor sub supravegherea unui cadru didactic calificat, de pregătirea pentru concursuri școlare, evaluări periodice individuale, testări în vederea participării la competiții școlare de referință. Activitățile recuperatorii propuse includ: arte vizuale (teatru, muzică, pictură, activități practice), educație fizică, atelierul de științe, programul de dezvoltare personală.


Programul Advanced English & Easy Homework presupune:

 • preluarea copiilor de la școală;
 • servirea mesei de prânz;
 • activități recreative la alegerea copilului;
 • efectuarea temelor sub îndrumarea unui învățător;
 • limba engleza intensiv (5 ore pe săptămână);
 • servirea gustării de după-amiază;
 • posibilitatea de a desfățura activități opționale (limbi străine, arte vizuale, dans de societate, activități sportive)

Program Cambridge YLE & German Basic

Examenele Cambridge de engleză generală, organizate de Universitatea Cambridge ESOL, Marea Britanie, sunt cele mai prestigioase examene pe plan mondial pentru cei care studiază engleza. În fiecare an, peste 1,5 milioane de oameni din 135 de ţări susţin examene Cambridge, care sunt recunoscute pentru angajare sau studiu.

Examenele Cambridge sunt echivalate pe Scala Comună Europeană de referinţă pentru limbi străine, publicată de Consiliul Europei.

Școala Internațională King George este centru de examinare Cambridge pentru YLE (Young Learners English), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), First for Schools sau First Certificate în English (FCE), Advanced sau Certificate in Advanced English (CAE) și Proficiency sau Certificate of Proficiency în English (CPE), cu acordul Consiliului Britanic din România, care deleagă evaluatori pentru proba de Speaking (Vorbire) şi monitori pentru cele de Listening (Ascultare) şi Reading and Writing (Citire și scriere). Lucrările de la probele de Listening, Reading and Writing se secretizează și se trimit spre corectare la Universitatea Cambridge ESOL.


Program Cambridge YLE & Basic German presupune:

 • preluarea copiilor de la școală;
 • servirea mesei de prânz;
 • activități recreative la alegerea copilului;
 • efectuarea temelor sub îndrumarea unui învățător;
 • limba engleză în vederea susținerii examenului de competență lingvistică YLE (5 ore pe săptămână după module specifice);
 • limba germană (2 ore pe săptămână);
 • servirea gustării de după-amiază;
 • posibilitatea de a desfășura activități opționale (limbi străine, arte vizuale, dans de societate, activități sportive)

Cambridge English: Young Learners sau Young Learners English Tests (YLE) sunt teste pentru copii cu vârste între 7 și 12 ani, la trei niveluri de dificultate: Starters, Movers și Flyers. Aceste teste recompensează eforturile copiilor de a învăța limba engleză și reprezintă modul ideal de a-i obișnui cu cerințele unui examen internațional. Pe Scala Comună Europeană de Refererință pentru Limbi a Consiliului Europei, publicată de Consiliul Europei, YLE Starters și YLE Flyers se află la nivelul A1, iar YLE Movers la nivelul A2.

Acest tip de program vine în sprijinul copiilor care vor să se perfecționeze în cunoasterea limbii engleze, urmând structura University of Cambridge ESOL Examinations. Elevii care urmează acest program vor putea să se înscrie la evaluarea propusă de British Council pentru a obține Cambridge Certificate (Starters, Movers, Flyers). Aceste ore vor îmbina cele patru categorii de activități (citit, audiere, scris și comunicare).


De asemenea, acest program propune:

 • Pregătire intensivă pentru obținerea certificatelor de competență lingvistică Cambridge
 • Evaluări și teste periodice individuale
 • Manuale și caiete de lucru elaborate de edituri didactice britanice precum: Longman, Express Publishing, Oxford University Press, MacMillan, BBC
 • Accesul la softuri educaționale, tablă interactivă touch screen
 • Participări la concursuri naționale și internaționale

Tot în cadrul acestui program, copiii vor beneficia de pregătirea temelor sub atenta supraveghere a unui cadru didactic calificat, de pregătirea pentru concursurile școlare propuse de Ministerul Educației. Activitățile recuperatorii propuse includ: artă (teatru, muzică, pictură, activități practice), educație fizică, atelierul de științe, programul de dezvoltare personală.