NOUTĂȚI

 • 2017-10-24

  643

    PROIECTUL LUNII OCTOMBRIE

   

  Dragi părinți,

  Vom marca cel mai înspăimântător moment al anului, sărbatoarea de Halloween, în data de 30 octombrie, când elevii școlii noastre vor veni îmbrăcați în portocaliu (poate fi un tricou, o eșarfă sau o șapcă).

  Vom păstra tradiția și vom merge din clasă în clasă  pentru a spune : ”Trick or treat!” , să ne distrăm și să adunăm bombonele.

  Vom avea nevoie de ajutorul dumneavoastră, deci vă rugăm să le dați copiilor câte o punguță de bomboane (sugus, caramele sau jeleuri).

 • 2017-10-24

  OCTOBER SCHOOL PROJECT

   

  Dear parents,

  We will mark up the spookiest time of the year on 30th of October, when our pupils will come to school dressed in orange clothes ( an orange          T-shirt or hat...).

  We will keep the tradition and we will go from class to class to say :” Trick or treat!”  to collect candies and have fun.

  We will need your help regarding the candies: please bring a small amount of candies (sugus, jelly…) for this activity.

  Please remember we will start this activity on Monday, 30 October, at 9:00.

  Warm thanks for your collaboration.

  Your class teacher.

 • 2017-09-06


  Clopoțelul vesel anunță debutul unui nou an școlar!

  Dragii noștri, după o binemeritată vacanţă vă anuntăm cu bucurie și emoție începerea oficiala a anului școlar 2017-2018, luni, 11 septembrie 2017, după următorul program:

  - ora 09.00 elevii claselor pregătitoare și claselor I

  - ora 10.00 elevii claselor a II-a, a III-a  și a IV-a

  Cu emoții multe, vom da startul unei noi călătorii cu aventuri, descoperiri, distracție și veselie multă!

  Pregătim cu mari emoții acest  nou început  și vă așteptăm cu drag să petrecem împreună un an școlar minunat!

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Ateliere tematice

La Școala Internațională King George, pe tot parcursul anului ne jucăm cu imaginația și voia bună în cadrul atelierelor tematice, astfel:

 • Construiește-ți lumea! - ateliere de gândire creativă, construcții de arhitectură cu diverse materiale, jocuri libere.
 • Desculț în iarbă! - ateliere de personalizare haine, picturi creative pe asfalt și pe materiale diverse, '' Sunt imbatabil'', '' Biblioteca din oameni'' - proiecte pentru creare de apartenență la grup, asociere și apreciere la nivelul grupului.
 • Eu, Lumea și Noi! - ateliere de dezvoltare personală - învățăm să facem hărți și busole; mergem în lumea aviatorilor, construim ''asteroidul Micului Prinț'', intrăm în lumea lui Pippi Langstrump, modelăm și reciclăm.
 • Gândire Creativă – în limbile română și engleză - vom inventa povești, jucării, mașinării și sisteme pentru a ne antrena mușchii creativității, ne vom pune întrebări despre ceilalți și despre noi, vom fi în rolul celorlalți și ei în locul nostru, vom avea povești terapeutice și vom descoperi cât suntem de valoroși noi inșine.
 • Talk around the world! - (English, German) - învățăm cultură, istorie, civilizație, obiceiuri, vom învața saluturi în mai multe limbi și ne vom pregăti de joacă și cântec internațional!
 • DEAR (Drop everything and read) - Această activitate este menită să angajeze copiii în sarcini precum cititul, primind astfel o temă de lectură și de a oferi o experiență de lectură plăcută; acest lucru va spori în cele din urmă dragostea copiilor pentru cărți și pentru procesul de învățare.
 • Classroom News - este un buletin informativ trimis părinților din fiecare grupă, la sfârșitul săptămânii, astfel încât aceștia să fie informați cu privire la activitățile și evenimentele care au avut loc pe parcursul întregii săptămâni