NOUTĂȚI

  • 2018-11-06

    Numărăm zilele până la “Noaptea povestilor de groaza”, vineri 16.11.2018.Îi așteptăm pe c...

  • 2018-11-01

    Mulți scheleți și fantomițe,Vrăjitoare, vampirițe,Pisici negre, dovlecei,Paienjeni și scarabe...

  • 2018-08-31

    Stimați Părinți,    Începutul lunii septembrie aduce primii fiori ai toamnei, iar jum...

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Taxe de studii

Școala Internațională King George mulțumește BRITISH COLLEGE pentru suportul financiar acordat și în următorii ani școlari.

Instituția noastră beneficiază de implicarea financiară a BRITISH COLLEGE, care a decis să investească în educația copiilor noștri și se numără printre puținele instituții de învățământ preuniversitar private care beneficiază de sprijin financiar, putând practica taxe de studii accesibile, cu o ofertă educațională extrem de variată. Încă din anul înființării, colaborarea pe care o avem a însemnat pentru părinți un sprijin real cu privire la costurile legate de educația copiilor. Prin urmare, 50% din contravaloarea anuală a taxei de școlarizare este suportată de BRITISH COLLEGE, părinții achitând doar 50%.

NIVELE DE INVĂȚĂMÂNT

Învățământ preșcolar

Învățământ primar

 

 NOTĂ: Școala Internațională King Geoge practică o singură varianta de program: 07:30-18:30, pentru toate formele de învățământ. Precizăm că sumele comunicate sunt cele care trebuie să fie achitate de părinți, mesele fiind incluse.

 COSTURI EXTRAŞCOLARE

Nu sunt incluse în taxele de studii și presupun un cost suplimentar:

BURSE DE STUDIU

Școala Internațională King George oferă anual burse de studiu pentru elevii de excepţie şi pentru copiii talentaţi, dar și pentru copiii care provin din familii monoparentale sau cu venituri insuficiente pentru acoperirea taxelor de școlarizare.

În acest an școlar vor fi acordate 9 burse de studiu integrale și 15 burse parțiale la nivelul preșcolar, respectiv 3 burse parțiale la nivelul primar.