NOUTĂȚI

 • 2017-10-24

  643

    PROIECTUL LUNII OCTOMBRIE

   

  Dragi părinți,

  Vom marca cel mai înspăimântător moment al anului, sărbatoarea de Halloween, în data de 30 octombrie, când elevii școlii noastre vor veni îmbrăcați în portocaliu (poate fi un tricou, o eșarfă sau o șapcă).

  Vom păstra tradiția și vom merge din clasă în clasă  pentru a spune : ”Trick or treat!” , să ne distrăm și să adunăm bombonele.

  Vom avea nevoie de ajutorul dumneavoastră, deci vă rugăm să le dați copiilor câte o punguță de bomboane (sugus, caramele sau jeleuri).

 • 2017-10-24

  OCTOBER SCHOOL PROJECT

   

  Dear parents,

  We will mark up the spookiest time of the year on 30th of October, when our pupils will come to school dressed in orange clothes ( an orange          T-shirt or hat...).

  We will keep the tradition and we will go from class to class to say :” Trick or treat!”  to collect candies and have fun.

  We will need your help regarding the candies: please bring a small amount of candies (sugus, jelly…) for this activity.

  Please remember we will start this activity on Monday, 30 October, at 9:00.

  Warm thanks for your collaboration.

  Your class teacher.

 • 2017-09-06


  Clopoțelul vesel anunță debutul unui nou an școlar!

  Dragii noștri, după o binemeritată vacanţă vă anuntăm cu bucurie și emoție începerea oficiala a anului școlar 2017-2018, luni, 11 septembrie 2017, după următorul program:

  - ora 09.00 elevii claselor pregătitoare și claselor I

  - ora 10.00 elevii claselor a II-a, a III-a  și a IV-a

  Cu emoții multe, vom da startul unei noi călătorii cu aventuri, descoperiri, distracție și veselie multă!

  Pregătim cu mari emoții acest  nou început  și vă așteptăm cu drag să petrecem împreună un an școlar minunat!

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Noi în presă

Școala Internațională King George se bucură de implicarea în evenimente puternic mediatizate, care ne fac să fim mândri de realizările copiilor noștri. Promitem evenimente viitoare prin care să dovedim încă o dată că suntem apreciați!

 

 • ANA-MARIA DODU: “LA KING GEORGE, SPRIJINIM FORMAREA AUTONOMĂ ȘI CREATIVĂ"

  Ana-Maria Dodu, director educativ al grădiniței King George, ne vorbește despre direcțiile de acțiune, mediul educațional, dar și despre ceea ce înseamnă educație preșcolară în cadrul grădinițelor King George.

 • ÎNFIINȚAREA ACADEMIEI DE LIMBĂ ENGLEZĂ "KING GEORGE ENGLISH ACADEMY"

  Începând cu anul școlar 2012 - 2013, vă anunțăm înființarea Academiei de limbă engleză "King George English Academy". În cadrul acestor grupe, predarea se face exclusiv în limba engleză, după curriculum-ul preșcolar britanic (bazat pe Early Years Foundation Stage & Primary Frameworks).

 • PRIMA ZI DE GRĂDI CU TOUCH ANTIBACTERIAN, LA KING GEORGE

  Luni, 3 septembrie, Touch Antibacterian i-a întâmpinat pe micuți în prima zi de grădiniță.Peste 600 de copii din București s-au bucurat în prima zi de grădiniță de cadouri de la Touch Antibacterian. Aceste cadouri sunt menite să susțină programele de igienă deja dezvoltate în grădinițe.

 • LA GRĂDINIȚA KING GEORGE, ȚINEM CONT DE CARACTERISTICILE DE VÂRSTĂ ALE COPILULUI

  Expresivitatea personalității se evidențiază prin dezvoltarea capacitatilor, a talentelor, a creativității, a conduitelor, a intereselor și a aptitudinilor.

 • TOUCH ANTIBATERIAL A ÎNSOȚIT COPIII ÎN PRIMA ZI DE GRĂDINIȚĂ, LA KING GEORGE

  Touch Antibacterial i-a întâmpinat pe micuţi în prima zi de grădiniţă cu cadouri, iar peste 600 de copii din capitală s-au bucurat de susţinerea Touch a programelor de igienă, care urmează să se dezvolte în grădiniţe.

 • VOTEAZĂ MOȘ CRĂCIUN ÎNTRE 5 și 9 DECEMBRIE LA TÂRGUL COPILĂRIEI

  Sărbătoarea magică a iernii începe odată cu Orașul lui Moș Crăciun creat la EXPOROM în Pantelimon între 5 și 9 decembrie. Orice vizitator, indiferent de vârstă, îl poate vota pe Moș Crăciun și-i poate scrie dorințele sale pe Cea Mai Lungă Scrisoare din Lume.

 • SĂRBĂTOAREA MAGICĂ A IERNII, ÎNCEPE CU ORAȘUL LUI MOȘ CRĂCIUN

  Peste 5.000 de copii din grădinițe și școli (București și Ilfov) îi vor scrie lui Moș Crăciun pe Cea Mai Lungă Scrisoare din Lume. Participanții au șansa să câștige o vacanță în Laponia. Părinții care intră în farmaciile Help Net, sponsorul evenimentului, își pot înscrie copiii să participe la scrierea scrisorii de la EXPOROM.

 • FESTIVALUL DE DANS PENTRU COPII ȘI TINERET

  Luni 01 Aprilie, 2013, începând cu ora 9.00 la sala ArCub, din sectorul 1, se va desfăşura FESTIVALUL DE DANS PENTRU COPII ȘI TINERET ”Să știi mai multe, să fii mai bun” Ediția I.

 • 300 DE METRI ÎN PRIMA ZI A CELEI MAI LUNGI SCRISORI CĂTRE MOȘ CRĂCIUN

  În deschiderea evenimentului trupa de copii a Colegiului Britanic King George a susținut un spectacol de dans și cântece.

 • FESTIVALUL DE DANS PENTRU COPII ȘI TINERET

  Zâmbetul copiilor, urările părinţilor şi felicitările din partea instructorilor, cadrelor cât şi ale participanţilor au însemnat confirmarea unei reuşite. Clubul Sportiv Olimpic Triumf împreună cu partenerii săi au bifat în palmares incă un eveniment important, reuşind să-şi atingă obiectivele propuse la începutul acestui proiect educational.

 • EVENIMENT CARITABIL ”SUFLET PENTRU SUFLET DIN INIMĂ DE COPIL”

  Eveniment caritabil ”SUFLET PENTRU SUFLET DIN INIMĂ DE COPIL”, AFI PALACE COTROCENI, organizat de Grădinița King George.