NOUTĂȚI

 • 2017-10-24

  643

    PROIECTUL LUNII OCTOMBRIE

   

  Dragi părinți,

  Vom marca cel mai înspăimântător moment al anului, sărbatoarea de Halloween, în data de 30 octombrie, când elevii școlii noastre vor veni îmbrăcați în portocaliu (poate fi un tricou, o eșarfă sau o șapcă).

  Vom păstra tradiția și vom merge din clasă în clasă  pentru a spune : ”Trick or treat!” , să ne distrăm și să adunăm bombonele.

  Vom avea nevoie de ajutorul dumneavoastră, deci vă rugăm să le dați copiilor câte o punguță de bomboane (sugus, caramele sau jeleuri).

 • 2017-10-24

  OCTOBER SCHOOL PROJECT

   

  Dear parents,

  We will mark up the spookiest time of the year on 30th of October, when our pupils will come to school dressed in orange clothes ( an orange          T-shirt or hat...).

  We will keep the tradition and we will go from class to class to say :” Trick or treat!”  to collect candies and have fun.

  We will need your help regarding the candies: please bring a small amount of candies (sugus, jelly…) for this activity.

  Please remember we will start this activity on Monday, 30 October, at 9:00.

  Warm thanks for your collaboration.

  Your class teacher.

 • 2017-09-06


  Clopoțelul vesel anunță debutul unui nou an școlar!

  Dragii noștri, după o binemeritată vacanţă vă anuntăm cu bucurie și emoție începerea oficiala a anului școlar 2017-2018, luni, 11 septembrie 2017, după următorul program:

  - ora 09.00 elevii claselor pregătitoare și claselor I

  - ora 10.00 elevii claselor a II-a, a III-a  și a IV-a

  Cu emoții multe, vom da startul unei noi călătorii cu aventuri, descoperiri, distracție și veselie multă!

  Pregătim cu mari emoții acest  nou început  și vă așteptăm cu drag să petrecem împreună un an școlar minunat!

RESPONSIBILITY

Creativity   Risponsibility   Excellence in education   Diversity

Învațământ primar

În cadrul Școlii Internaționale King George, organizarea învățământului primar este privită ca și posibilitate de a continua studiile obligatorii pe linia didactică abordată pe parcursul grădiniței.

Școala Internațională King George îşi propune ca, prin intermediul unei baze educaţionale bogate, să asigure o educaţie solidă tuturor elevilor şcolii, promovând excelenţa, prin intermediul programelor de studiu al limbii engleze.

Reunim copii de mai multe naționalități. Acest mediu multicultural și educația bazată pe valori fac din Școala Internațională King George o școală unică, cu adevărat excepțională, o școală care formează viitori lideri pregătiți să obțină succes în viață. Porțile școlii noastre sunt deschise părinților și elevilor interesați să beneficieze de educație la standarde internaționale. Ne dorim formarea unei comunități în care accentul se pune pe valori comune care să fie respectate nu prin constrângere, ci prin responsabilizare, prin încurajarea comportamentului pozitiv. Pentru noi, valorile reprezintă mai mult decât reguli; ele stabilesc direcția în viață, dându-i sens și scop.

Învățământul primar, ca parte integrantă a sistemului de învățământ preuniversitar, urmărește în prima parte a școlarizării acomodarea la cerințele sistemului școlar și alfabetizarea inițială, asimilarea elementelor de bază ale principalelor limbaje convenționale (scris, citit, calcul aritmetic), stimularea copilului în vederea perceperii, cunoașterii și stăpânirii mediului apropiat; stimularea potențialului creativ al copilului, a intuiției și a imaginației acestuia.

Ulterior, către clasa a IV-a, orientarea programei este către formarea capacităților de bază necesare pentru continuarea studiilor, dezvoltarea achizițiilor lingvistice și încurajarea folosirii limbii române, a limbii materne și a limbilor străine pentru exprimarea în situații variate de comunicare; dezvoltarea unei gândiri structurate și a competenței de a aplica în practică rezolvarea de probleme; familiarizarea cu o abordare pluridisciplinară a domeniilor cunoașterii; constituirea unui set de valori consonante cu o societate democratică și pluralistă; încurajarea talentului, a experienței și a expresiei în diferite forme de artă; formarea responsabilității pentru propria dezvoltare și sănătate; formarea unei atitudini responsabile față de mediu.

Noi credem că fiecare copil care calcă pragul şcolii noastre porneşte pe drumul descoperirii propriei personalităţi. Vom fi alături de fiecare elev spre a-i da încredere şi îndrumare pe parcursul acestui demers de autocunoaştere şi de formare de caracter. Credem în valorile unei dezvoltări armonioase a copiilor într-o comunitate clădită pe relaţii pozitive la nivelul tuturor protagoniştilor: elevi, părinţi, profesori.